logo

We koersen weer naar Kampen.

Het was een prachtig zomerseizoen. Ongelooflijk hoeveel mooie, droge dagen je "buitengaats" hebt, terwijl het aan land maar "zo-zo" leek te worden. Ook deze zomer zijn ruim 70 schitterende dagtochten geweest met duizenden tevreden gasten.

De Stedemaeght vertrekt binnenkort naar haar thuishaven Kampen, om zich gedurende de wintermaanden meer toe te leggen op recepties en partijen aan de kade. Vanzelfsprekend wordt er ook dan nog wel een stukje gevaren over de IJssel, maar de grote tochten met volle zeilen zijn nu even gedaan.

WhatsApp Image 2017 09 19 at 15.08.59

Er is evengoed nog voldoende werk aan boord. Er wordt een aantal zeilen vernieuwd en een schip als de Stedemaeght heeft altijd onderhoud nodig om de puike conditie te handhaven. 

Op 17 september hadden we een laatste mooie middag aan boord met 62 uiterst tevreden passagiers vanuit de Bataviahaven Lelystad. Het was ook een primeur: Een zeiltocht met heerlijke culinaire versnaperingen en veel muzikale- en ander vertier aan boord, waarvoor men zich met kleine gezelschappen kon aanmelden. Een geslaagd experiment voor jong en oud met als thema: "Alle bands aan dek."

Wilt u op de hoogte gebracht worden van de volgende data? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij sturen u tijdig een uitnodiging. Komende maanden vanuit het mooie Kampen, maar in het voorjaar bent u ook weer welkom aan boord vanuit de Bataviahaven in Lelystad.

486 140 Stedemaeght interieurHet was het genieten in de zon op het bovendek, maar wist u dat we benedendeks ook een prachtige theaterzaal hebben inclusief een podium? De Stedemaeght is zeer geschikt voor partijen, concerten, vergaderingen en workshops. Vier seizoenen lang!

Welkom aan boord!

MobyDick®

Varen op de Stedemaeght?

Naam 
Telefoon 
E-mail 
Bericht 
Inschrijven nieuwsbrief 
  Ja  
Akkoord privacy policy 
  Ja  
    

Wat klanten zeggen...

"Vandaag een tochtje meegemaakt van Lelystad naar Hoorn en met volle zeilen weer terug. Wat een feest, enthousiast personeel die echt duidelijk houden van hun werk, een prachtig, keurig onderhouden schip en natuurlijk werkte het weer ook heel erg mee. Bovendien een fantastische catering, lekkere lunch en goed drinken! Een aanrader voor iedereen die van varen houdt!!!"
Winfried Noordijk, 8 juli 2018
(beoordeeld met 5 van 5 sterren)

“Wij hadden vrienden uit Duitsland over en wilden hen iets aanbieden, dus de Stedemaeght geboekt voor 4 mensen. Het schip is zeer goed onderhouden, alles piekfijn in orde en de bemanning is in 1 woord fantastisch; geduldig en behulpzaam. Daarbij nog een overheerlijke lunch, in 1 woord geweldig!!!!!!!!!! Wij komen zeker dit jaar nog eens terug. Als voormalig eigenaar van een schip heb ik mij zo welkom gevoeld en alles was meer dan perfect!!!!!!!!!
We hebben genoten!! Bedankt!"
Alie Ruiter, 21 juli 2017
(beoordeeld met cijfer 10 op Zoover)


“We hebben een geweldige dag gehad aan boord van Stedemaeght. Wat een prachtig schip en vriendelijke bemanning. Voor ons waren alle ingrediënten aanwezig om een onvergetelijke dag te hebben. Goed weer en genoeg wind. Er werd een prima lunch geserveerd. In Hoorn hadden we ruim een uur de tijd om het plaatsje te bekijken, daarna zeilden we terug richting Lelystad. Onderweg terug werd er bittergarnituur rondgedeeld.
We hebben genoten!! Bedankt!"
Mascha Groeneweg, 28 juli 2017
(beoordeeld met 5 van 5 sterren)

“Wat een heerlijke vaart, het was in 1 woord fantastisch. Heel goed verzorgd, nette bediening.
Bedankt!”
Corry de Vries en vriend, 16 juli 2017

Gewoon kort maar krachtig...Wij hebben gisteren een superdag gehad...was fantastisch!!!!”
Mario Seits, 29 mei 2017 (beoordeeld met 5 van 5 sterren)

Gisteren een top-dagje gehad ! Zeiltocht op deze fantastische driemaster Stedemaeght van Lelystad naar Urk en weer terug. Geweldig enthousiaste en aardige bemanning. Zeer genoten ! Een echte aanrader !”  
Jos Kuiper, 6 oktober 2016

Broer en schoonzus 25 jaar getrouwd. Een fantastische dag op dit schip gehad. Gezellige bemanning, heerlijk gegeten aan boord. Samen met ook zon en wind was deze dag echt schitterend. Een echte aanrader"
Jochem Eenkhoorn, 2 oktober 2016

“Het was een geweldige dag met geweldig weer! Lekker warm en toch een lekker windje om te zeilen! Heerlijk"
Geanne de Boer, 24 september 2016

"Was (weer) een fantastische dag, we hebben ervan genoten!!!"
Rene de Regt, 22 september 2016

"Prachtig schip, zeer gastvrij personeel. Al met al een geslaagde dag. Veel wind dus veel wind in de zeilen. "
Rianne Basten, 28 augustus 2016