logo

Uw zakelijke evenement op het water?

Zakelijk evenement op het water

De Stedemaeght biedt u de perfecte locatie voor uw evenement!

Kunt u de perfecte locatie voor uw seminar, personeelsfeest of zakelijk event maar niet vinden? De Stedemeaght biedt u een zakelijke evenementenlocatie op het water met allure. De havens van Kampen, Lelystad, Hoorn, Urk en Enkhuizen zijn voor de Stedemaeght een soort thuishavens.

Evenementenlocatie midden in Nederland 

Dat betekent dat u uw evenement op een centrale locatie in Nederland kunt organiseren. Voor iedereen goed bereikbaar en echt uniek. Een zakelijk evenement organiseert u op het water net zo eenvoudig als een evenement aan wal. Maar dan wel op een authentiek zeilschip! 

Unieke evenementenlocatie op het water

Er is geen mooier uitzicht dan vanaf onze driemaster met volle zeilen over het water. Maar ook aan wal maakt de Stedemaeght een majestueuze indruk. Na zo'n prachtige dag op het water heeft u de 'harts en minds' verovert van uw klanten, medewerkers en relaties. Zij zijn een mooie ervaring rijker en u heeft een onuitwisbare indruk gemaakt. Informeer naar onze bestemmingen en mogelijkheden voor personeelsfeesten, zakelijke evenementen op het water.

Zakelijke arrangementen 

Relatiedagen, personeelsfeesten, vergaderingen, trainingen, brainstormsessies en zelfs meerdaagse cursussen worden regelmatig op het water georganiseeerd.

Ons zeilschip, onze bemanning en de catering speelt met gemak in op de behoefte van u als klant. Zij doen er alles aan om voor u een unieke zorgeloze dag mogelijk te maken.

 Zakelijke bijeenkomsten van 50 - 150 personen op het water

De Stedemaegt is geschikt voor het organiseren van zakelijke bijeenkomsten van 50 tot 150 personen. Met een frisse wind door de haren, ontstaan de mooiste ideeën. Los van het kantoor en genietend van het zeilen ontstaat er meestal iets moois. En u kunt de organisatie met een gerust hart uit handen geven. Buigend op meer dan 20 jaar ervaring, wordt alles voor u tot in de puntjes verzorgd.

Zakelijk evenement op water? 

Wij bieden verschillende arrangementen en draaiboeken aan waar u uit kunt putten. Wilt u meer informatie of de mogelijkheden van uw evenement bespreken? Stuur dan even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Varen op de Stedemaeght?

Naam 
Telefoon 
E-mail 
Bericht 
Inschrijven nieuwsbrief 
  Ja  
Akkoord privacy policy 
  Ja  
    

Wat klanten zeggen...

"Vandaag een tochtje meegemaakt van Lelystad naar Hoorn en met volle zeilen weer terug. Wat een feest, enthousiast personeel die echt duidelijk houden van hun werk, een prachtig, keurig onderhouden schip en natuurlijk werkte het weer ook heel erg mee. Bovendien een fantastische catering, lekkere lunch en goed drinken! Een aanrader voor iedereen die van varen houdt!!!"
Winfried Noordijk, 8 juli 2018
(beoordeeld met 5 van 5 sterren)

“Wij hadden vrienden uit Duitsland over en wilden hen iets aanbieden, dus de Stedemaeght geboekt voor 4 mensen. Het schip is zeer goed onderhouden, alles piekfijn in orde en de bemanning is in 1 woord fantastisch; geduldig en behulpzaam. Daarbij nog een overheerlijke lunch, in 1 woord geweldig!!!!!!!!!! Wij komen zeker dit jaar nog eens terug. Als voormalig eigenaar van een schip heb ik mij zo welkom gevoeld en alles was meer dan perfect!!!!!!!!!
We hebben genoten!! Bedankt!"
Alie Ruiter, 21 juli 2017
(beoordeeld met cijfer 10 op Zoover)


“We hebben een geweldige dag gehad aan boord van Stedemaeght. Wat een prachtig schip en vriendelijke bemanning. Voor ons waren alle ingrediënten aanwezig om een onvergetelijke dag te hebben. Goed weer en genoeg wind. Er werd een prima lunch geserveerd. In Hoorn hadden we ruim een uur de tijd om het plaatsje te bekijken, daarna zeilden we terug richting Lelystad. Onderweg terug werd er bittergarnituur rondgedeeld.
We hebben genoten!! Bedankt!"
Mascha Groeneweg, 28 juli 2017
(beoordeeld met 5 van 5 sterren)

“Wat een heerlijke vaart, het was in 1 woord fantastisch. Heel goed verzorgd, nette bediening.
Bedankt!”
Corry de Vries en vriend, 16 juli 2017

Gewoon kort maar krachtig...Wij hebben gisteren een superdag gehad...was fantastisch!!!!”
Mario Seits, 29 mei 2017 (beoordeeld met 5 van 5 sterren)

Gisteren een top-dagje gehad ! Zeiltocht op deze fantastische driemaster Stedemaeght van Lelystad naar Urk en weer terug. Geweldig enthousiaste en aardige bemanning. Zeer genoten ! Een echte aanrader !”  
Jos Kuiper, 6 oktober 2016

Broer en schoonzus 25 jaar getrouwd. Een fantastische dag op dit schip gehad. Gezellige bemanning, heerlijk gegeten aan boord. Samen met ook zon en wind was deze dag echt schitterend. Een echte aanrader"
Jochem Eenkhoorn, 2 oktober 2016

“Het was een geweldige dag met geweldig weer! Lekker warm en toch een lekker windje om te zeilen! Heerlijk"
Geanne de Boer, 24 september 2016

"Was (weer) een fantastische dag, we hebben ervan genoten!!!"
Rene de Regt, 22 september 2016

"Prachtig schip, zeer gastvrij personeel. Al met al een geslaagde dag. Veel wind dus veel wind in de zeilen. "
Rianne Basten, 28 augustus 2016