logo

Uw volgende borrel op de Stedemaeght?

In een feestelijk verlicht historisch decor

Vier uw volgende borrel op het water aan boord van het historische zeiljacht de Stedemaeght. En maak van uw borrel een feestelijke happening op een unieke locatie. Doorbreek de gewoonte van de belegen borrel op kantoor en pak eens uit met een unieke borrel als u iets te vieren heeft!

Borrel op maat

Voor uw borrel op het water, aan boord van voormalig walvisvaarder de Stedemaeght, zijn er vele mogelijkheden om er een onvergetelijk en origineel feest van te maken. Kies voor dit elegante schip met prachtige interieur en stijlvolle bar, en houdt uw bedrijfsborrel of bedrijfsfeest aan dek onder de blote hemel of in de sfeervolle lounge. Ontvang uw gasten in een unieke ambiance waarvan wij zeker weten dat ze dit feest, of deze borrel, niet snel vergeten. Deze ambiance doet iedereen met weemoed terugdenken aan de warme sfeer uit de tijd dat het leven nog heel overzichtelijk en analoog was. Met spijzen, dranken en veel gezang! 

Elke borrel een unieke borrel

Elke borrel aan boord van de Stedemaeght is een unieke borrel. Van kleine borrels tot grote feesten; met de mogelijkheden die de Stedemaeght u biedt zijn geen twee feesten hetzelfde. U bepaalt zelf hoe uw borrel of feest eruitziet. Voor de spijzen kunt u kiezen uit bijvoorbeeld informele borrelhappen, heerlijke barbecues, complete buffetten, (walking) diners, er is van alles mogelijk. Onze hofmeesters en koksmaats staan klaar in onze kombuis om uw bedrijfsfeest tot een culinair feest te maken.

Ouderwets gezellig aan boord

Alles kan aan boord van een schip. De wetten van het vaste land gelden hier niet! Voor het feestelijke gezang kunt u kiezen voor muzikale ondersteuning door bijvoorbeeld solisten of strijkkwartetten voor de klassieke sfeer, en voor dj’s en bandjes als het moderne genre ten gehore gebracht mag worden. Wat dat betreft gaat deze oude walvisvaarder prima met zijn tijd mee. Het is altijd ouderwets gezellig aan boord.

Bel of mail voor meer informatie

Voorkom dat uw borrel een storm in een glas water wordt en maar maak van uw borrel een uniek evenement op de Stedemaeght. Bel ons op 085 - 30 35 371 of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om de mogelijkheden voor uw borrel bij ons aan boord helemaal op maat af te stemmen.

 

Varen op de Stedemaeght?

Naam 
Telefoon 
E-mail 
Bericht 
Inschrijven nieuwsbrief 
  Ja  
Akkoord privacy policy 
  Ja  
    

Wat klanten zeggen...

"Vandaag een tochtje meegemaakt van Lelystad naar Hoorn en met volle zeilen weer terug. Wat een feest, enthousiast personeel die echt duidelijk houden van hun werk, een prachtig, keurig onderhouden schip en natuurlijk werkte het weer ook heel erg mee. Bovendien een fantastische catering, lekkere lunch en goed drinken! Een aanrader voor iedereen die van varen houdt!!!"
Winfried Noordijk, 8 juli 2018
(beoordeeld met 5 van 5 sterren)

“Wij hadden vrienden uit Duitsland over en wilden hen iets aanbieden, dus de Stedemaeght geboekt voor 4 mensen. Het schip is zeer goed onderhouden, alles piekfijn in orde en de bemanning is in 1 woord fantastisch; geduldig en behulpzaam. Daarbij nog een overheerlijke lunch, in 1 woord geweldig!!!!!!!!!! Wij komen zeker dit jaar nog eens terug. Als voormalig eigenaar van een schip heb ik mij zo welkom gevoeld en alles was meer dan perfect!!!!!!!!!
We hebben genoten!! Bedankt!"
Alie Ruiter, 21 juli 2017
(beoordeeld met cijfer 10 op Zoover)


“We hebben een geweldige dag gehad aan boord van Stedemaeght. Wat een prachtig schip en vriendelijke bemanning. Voor ons waren alle ingrediënten aanwezig om een onvergetelijke dag te hebben. Goed weer en genoeg wind. Er werd een prima lunch geserveerd. In Hoorn hadden we ruim een uur de tijd om het plaatsje te bekijken, daarna zeilden we terug richting Lelystad. Onderweg terug werd er bittergarnituur rondgedeeld.
We hebben genoten!! Bedankt!"
Mascha Groeneweg, 28 juli 2017
(beoordeeld met 5 van 5 sterren)

“Wat een heerlijke vaart, het was in 1 woord fantastisch. Heel goed verzorgd, nette bediening.
Bedankt!”
Corry de Vries en vriend, 16 juli 2017

Gewoon kort maar krachtig...Wij hebben gisteren een superdag gehad...was fantastisch!!!!”
Mario Seits, 29 mei 2017 (beoordeeld met 5 van 5 sterren)

Gisteren een top-dagje gehad ! Zeiltocht op deze fantastische driemaster Stedemaeght van Lelystad naar Urk en weer terug. Geweldig enthousiaste en aardige bemanning. Zeer genoten ! Een echte aanrader !”  
Jos Kuiper, 6 oktober 2016

Broer en schoonzus 25 jaar getrouwd. Een fantastische dag op dit schip gehad. Gezellige bemanning, heerlijk gegeten aan boord. Samen met ook zon en wind was deze dag echt schitterend. Een echte aanrader"
Jochem Eenkhoorn, 2 oktober 2016

“Het was een geweldige dag met geweldig weer! Lekker warm en toch een lekker windje om te zeilen! Heerlijk"
Geanne de Boer, 24 september 2016

"Was (weer) een fantastische dag, we hebben ervan genoten!!!"
Rene de Regt, 22 september 2016

"Prachtig schip, zeer gastvrij personeel. Al met al een geslaagde dag. Veel wind dus veel wind in de zeilen. "
Rianne Basten, 28 augustus 2016