logo

Het aftellen voor Sail 2020 is begonnen!

Vier het jubileum!

SAIL Amsterdam, met de prachtige grote schepen die de haven binnen varen, is voor velen een van de mooiste dingen die ze ooit gezien hebben. Geniet samen met de Stedemaeght in 2020 van de tiende editie van SAIL Amsterdam en vier het jubileum! Het officiële aftellen is begonnen, over 273 dagen begint op 12 augustus eindelijk SAIL 2020. 

Het grootste evenement van 2020

SAIL is sinds 1975 uitgegroeid tot het grootste publieksevenement van Nederland. En is zelfs het grootste gratis toeganlijke nautische evenement van Europa! Elke vijf jaar varen er ruim 600 schepen door het Noordzeekanaal, om vervolgens aan te meren in en rond de IJ-haven. Overal waar u kijkt ziet u alleen maar prachtige schepen, kleurrijke bemanningen en uitgelaten bezoekers. Maar hoe mooi zou het zijn om deze editie SAIL eens anders mee te maken? Veel unieker mee te maken? Het is namelijk mogelijk om tijdens SAIL aan boord te zijn van de Stedemaeght! Geniet van de meest geweldige verzorging en de meest unieke ervaring op het water. Laat u volledig in de watten leggen terwijl om u heen het prachtige evenement zich voltrekt. 

 Stedemaeght is er ook weer bij

De Stedemaeght is zeer vereerd ook dit jaar weer betrokken te zijn bij SAIL Amsterdam en dit prachtige evenement van heel dichtbij te mogen meemaken. Kom ons dus ook live bewonderen in de prachtige haven en geniet van de vele prachtige evenementen die er tijdens het vijfdaagse evenement zijn geregeld! Zo zal er sprake zijn van geweldige live muziek, heerlijk eten en een gezellige sfeer aan land. Maar ook op de schepen zullen de meest culinaire verrassingen, muzikale uitspattingen en gezellige sferen de revue passeren. Wacht dus niet te lang en plan uw bezoek aan SAIL Amsterdam op tijd. De schepen zijn namelijk snel volgeboekt. Maar niet getreurd want gelukkig is aan land plek voor iedereen. We nodigen iedereen dan ook van harte uit om deelgenoot te zijn van SAIL Amsterdam 2020 en het evenement waarin verbinding, vernieuwing en verwondering centraal staan gezamenlijk verder te verrijken en met ons te vieren.

Alles weten over SAIL 2020?

Had u graag meer informatie gehad over SAIL 2020? Lees dan alles op de officiele website van Sail. Voor meer informatie over de Stedemaeght tijdens SAIL 2020 kunt u terecht op onze website. Wij kunnen niet wachten op dit prachtige evenement en hopen u daar te zien!

Varen op de Stedemaeght?

Naam 
Telefoon 
E-mail 
Bericht 
Inschrijven nieuwsbrief 
  Ja  
Akkoord privacy policy 
  Ja  
    

Wat klanten zeggen...

"Voor mijn echtgenoot, die vandaag 50 jaar is geworden wilde ik iets bijzonders doen. Kennissen attendeerden mij op de Stedemaeght. Met ons hele gezin, ouders, broers en zussen, zijn we een dagje gaan zeilen op dit schip. Lelystad-Volendam-Lelystad. Een schot in de roos. Ondanks dat de zon ons in de steek liet, hebben we een geweldige dag gehad. Mede door het vriendelijk en behulpzame personeel onder aanvoering van de fantastische schipper Dennis. 
Stedemaeght bedankt."
Jeannet van der Darren, 22 oktober 2023
(beoordeeld met 5 van 5 sterren)


"Vandaag voor de derde keer weer meegevaren van Lelystad naar Hoorn v.v.. Heen hadden we de wind tegen maar terug onder zeilen. Geweldig wat een belevenis, enthousiast personeel die plezier hebben in hun werk, een prachtig, keurig onderhouden schip. Bovendien een fantastische lunch en lekkere drankjes! Een aanrader voor iedereen die van varen houdt."
Janny en Wim Zuiderdijk, 8 juli 2022
(beoordeeld met 5 van 5 sterren)

“Wij hadden goede vrienden uit Duitsland over en samen iets doen. Dus een arangement op de Stedemaeght geboekt. Het schip is fantastisch, alles piekfijn in orde en de bemanning is vriendelijk, geduldig en behulpzaam. Daarbij nog een overheerlijke lunch, in 1 woord geweldig. Wij komen zeker nog eens terug. Als voormalig scheepseigenaar heb ik mij thuis gevoeld .
We hebben genoten. Bedankt!"
André Heuvelman, 21 juli 2022
(beoordeeld met cijfer 9 op Zoover)


“We hebben een geweldige dag gehad. Wat een prachtig schip en vriendelijke bemanning. Alle ingrediënten waren  aanwezig om een onvergetelijke dag te hebben. Goed weer, genoeg wind en er werd een prima lunch geserveerd. In Hoorn hadden we bijna anderhalf uur de tijd om het plaatsje te bekijken. Daarna zeilden we terug richting Lelystad. Onderweg kwamen de bitterballen en de mini loempias langs.
We hadden een preachtdag. Bedankt"
Pim van Geelen, 28 juli 2022
(beoordeeld met 5 van 5 sterren)

“Wat een heerlijke vaart, het was in 1 woord fantastisch. Heel goed verzorgd, nette bediening.
Bedankt!”
Corry de Vries en vriend, 16 juli 2022

Gewoon kort maar krachtig...Wij hebben gisteren een superdag gehad...was fantastisch!!!!”
Mario Seits, 29 mei 2021 (beoordeeld met 5 van 5 sterren)

Gisteren een top-dagje gehad ! Zeiltocht op deze fantastische driemaster Stedemaeght van Lelystad naar Urk en weer terug. Geweldig enthousiaste en aardige bemanning. Zeer genoten ! Een echte aanrader !”  
Jos Kuiper, 6 oktober 2021

Broer en schoonzus 25 jaar getrouwd. Een fantastische dag op dit schip gehad. Gezellige bemanning, heerlijk gegeten aan boord. Samen met ook zon en wind was deze dag echt schitterend. Een echte aanrader"
Jochem Eenkhoorn, 2 oktober 2021

“Het was een geweldige dag met geweldig weer! Lekker warm en toch een lekker windje om te zeilen! Heerlijk"
Geanne de Boer, 24 september 2021

"Was (weer) een fantastische dag, we hebben ervan genoten!!!"
Rene de Regt, 22 september 2021

"Prachtig schip, zeer gastvrij personeel. Al met al een geslaagde dag. Veel wind dus veel wind in de zeilen. "
Rianne Basten, 28 augustus 2021