logo

Het aftellen voor Sail 2020 is begonnen!

Vier het jubileum!

SAIL Amsterdam, met de prachtige grote schepen die de haven binnen varen, is voor velen een van de mooiste dingen die ze ooit gezien hebben. Geniet samen met de Stedemaeght in 2020 van de tiende editie van SAIL Amsterdam en vier het jubileum! Het officiële aftellen is begonnen, over 273 dagen begint op 12 augustus eindelijk SAIL 2020. 

Het grootste evenement van 2020

SAIL is sinds 1975 uitgegroeid tot het grootste publieksevenement van Nederland. En is zelfs het grootste gratis toeganlijke nautische evenement van Europa! Elke vijf jaar varen er ruim 600 schepen door het Noordzeekanaal, om vervolgens aan te meren in en rond de IJ-haven. Overal waar u kijkt ziet u alleen maar prachtige schepen, kleurrijke bemanningen en uitgelaten bezoekers. Maar hoe mooi zou het zijn om deze editie SAIL eens anders mee te maken? Veel unieker mee te maken? Het is namelijk mogelijk om tijdens SAIL aan boord te zijn van de Stedemaeght! Geniet van de meest geweldige verzorging en de meest unieke ervaring op het water. Laat u volledig in de watten leggen terwijl om u heen het prachtige evenement zich voltrekt. 

 Stedemaeght is er ook weer bij

De Stedemaeght is zeer vereerd ook dit jaar weer betrokken te zijn bij SAIL Amsterdam en dit prachtige evenement van heel dichtbij te mogen meemaken. Kom ons dus ook live bewonderen in de prachtige haven en geniet van de vele prachtige evenementen die er tijdens het vijfdaagse evenement zijn geregeld! Zo zal er sprake zijn van geweldige live muziek, heerlijk eten en een gezellige sfeer aan land. Maar ook op de schepen zullen de meest culinaire verrassingen, muzikale uitspattingen en gezellige sferen de revue passeren. Wacht dus niet te lang en plan uw bezoek aan SAIL Amsterdam op tijd. De schepen zijn namelijk snel volgeboekt. Maar niet getreurd want gelukkig is aan land plek voor iedereen. We nodigen iedereen dan ook van harte uit om deelgenoot te zijn van SAIL Amsterdam 2020 en het evenement waarin verbinding, vernieuwing en verwondering centraal staan gezamenlijk verder te verrijken en met ons te vieren.

Alles weten over SAIL 2020?

Had u graag meer informatie gehad over SAIL 2020? Lees dan alles op de officiele website van Sail. Voor meer informatie over de Stedemaeght tijdens SAIL 2020 kunt u terecht op onze website. Wij kunnen niet wachten op dit prachtige evenement en hopen u daar te zien!

Varen op de Stedemaeght?

Naam 
Telefoon 
E-mail 
Bericht 
Inschrijven nieuwsbrief 
  Ja  
Akkoord privacy policy 
  Ja  
    

Wat klanten zeggen...

"Vandaag een tochtje meegemaakt van Lelystad naar Hoorn en met volle zeilen weer terug. Wat een feest, enthousiast personeel die echt duidelijk houden van hun werk, een prachtig, keurig onderhouden schip en natuurlijk werkte het weer ook heel erg mee. Bovendien een fantastische catering, lekkere lunch en goed drinken! Een aanrader voor iedereen die van varen houdt!!!"
Winfried Noordijk, 8 juli 2018
(beoordeeld met 5 van 5 sterren)

“Wij hadden vrienden uit Duitsland over en wilden hen iets aanbieden, dus de Stedemaeght geboekt voor 4 mensen. Het schip is zeer goed onderhouden, alles piekfijn in orde en de bemanning is in 1 woord fantastisch; geduldig en behulpzaam. Daarbij nog een overheerlijke lunch, in 1 woord geweldig!!!!!!!!!! Wij komen zeker dit jaar nog eens terug. Als voormalig eigenaar van een schip heb ik mij zo welkom gevoeld en alles was meer dan perfect!!!!!!!!!
We hebben genoten!! Bedankt!"
Alie Ruiter, 21 juli 2017
(beoordeeld met cijfer 10 op Zoover)


“We hebben een geweldige dag gehad aan boord van Stedemaeght. Wat een prachtig schip en vriendelijke bemanning. Voor ons waren alle ingrediënten aanwezig om een onvergetelijke dag te hebben. Goed weer en genoeg wind. Er werd een prima lunch geserveerd. In Hoorn hadden we ruim een uur de tijd om het plaatsje te bekijken, daarna zeilden we terug richting Lelystad. Onderweg terug werd er bittergarnituur rondgedeeld.
We hebben genoten!! Bedankt!"
Mascha Groeneweg, 28 juli 2017
(beoordeeld met 5 van 5 sterren)

“Wat een heerlijke vaart, het was in 1 woord fantastisch. Heel goed verzorgd, nette bediening.
Bedankt!”
Corry de Vries en vriend, 16 juli 2017

Gewoon kort maar krachtig...Wij hebben gisteren een superdag gehad...was fantastisch!!!!”
Mario Seits, 29 mei 2017 (beoordeeld met 5 van 5 sterren)

Gisteren een top-dagje gehad ! Zeiltocht op deze fantastische driemaster Stedemaeght van Lelystad naar Urk en weer terug. Geweldig enthousiaste en aardige bemanning. Zeer genoten ! Een echte aanrader !”  
Jos Kuiper, 6 oktober 2016

Broer en schoonzus 25 jaar getrouwd. Een fantastische dag op dit schip gehad. Gezellige bemanning, heerlijk gegeten aan boord. Samen met ook zon en wind was deze dag echt schitterend. Een echte aanrader"
Jochem Eenkhoorn, 2 oktober 2016

“Het was een geweldige dag met geweldig weer! Lekker warm en toch een lekker windje om te zeilen! Heerlijk"
Geanne de Boer, 24 september 2016

"Was (weer) een fantastische dag, we hebben ervan genoten!!!"
Rene de Regt, 22 september 2016

"Prachtig schip, zeer gastvrij personeel. Al met al een geslaagde dag. Veel wind dus veel wind in de zeilen. "
Rianne Basten, 28 augustus 2016