logo

Vergaderen op de Stedemaeght

Voordelen van vergaderen op locatie

Zit u regelmatig met uw collega’s in de vergaderruimte op kantoor? En is vergaderen een taak geworden waar u telkens weer tegenop ziet? Dat kan er voor zorgen dat het bedenken van oplossingen of nieuwe ideeën veel minder soepel gaat. Kom daarom ook vergaderen op de Stedemaeght! Wij vertellen u graag meer over de voordelen van vergaderen op locatie, en wat we u bij de Stedemaeght allemaal kunnen bieden!

 

Doe inspiratie op

Het eerste grote voordeel van vergaderen op locatie is dat u en uw collega’s weg gaan uit de standaard werkomgeving. Deze nieuwe setting zorgt er ook voor dat u met een frisse blik naar problemen of vraagstukken kijkt. U kunt de onderwerpen die ter sprake komen op een meer creatieve manier benaderen. Kiest u ervoor om te vergaderen op de Stedemaeght, dan kiest u tevens voor een zeer inspirerende omgeving. Aan boord van een schip hangt er altijd een unieke sfeer, waar u tijdens het vergaderen zeker van zult profiteren.

Betere focus op de vergadering

Het tweede voordeel is het feit dat bewezen is dat vergaderen op locatie de vergadering een zekere urgentie geeft. Wanneer de vergadering plaatsvindt op kantoor zullen er ongetwijfeld mensen zijn die afzeggen omdat ze verhinderd zijn. Ook is het bij een vergadering op kantoor moeilijker om de focus te behouden. Kiest u er echter voor om de vergadering op locatie te houden, dan zorgt u tevens voor een hoger urgentiebesef. Vergaderen op een prachtige locatie als de Stedemaeght zorgt er natuurlijk ook voor dat uw collega’s meer zullen investeren in de vergadering.

Geen afleidingen

Wanneer u bezig bent met een vergadering op kantoor is het heel makkelijk om even weg te lopen, bijvoorbeeld omdat een andere collega u ergens voor nodig heeft, of omdat u even koffie gaat halen. Wanneer u op locatie vergadert zal dit niet het geval zijn. De omgeving is er helemaal op afgestemd om de focus op de vergadering te houden. Bovendien verzorgen wij van de Stedemaeght uw koffie, thee en eventuele versnaperingen tijdens de vergadering.

Teambuilding en ontspanning

Ten slotte is een vergadering op de Stedemaeght prima af te sluiten met een gezellige teambuilding activiteit. Na een dag van intensief vergaderen is wat ontspanning namelijk zeker wel verdiend. Wij zorgen ervoor dat er na afloop lekkere drankjes en hapjes klaar staan zodat u en uw collega’s bij kunnen kletsen en het vooral even niet over werk kunnen hebben. Mocht u dit willen kunnen wij zelfs een volledig diner, lunch of barbecue buffet klaarzetten. Op de Stedemaeght is het allemaal mogelijk!

Kom vergaderen op de Stedemaeght

Wilt u zelf de voordelen van vergaderen op locatie ervaren? Organiseer dan ook uw vergadering op de Stedemaeght. Voor meer informatie neemt u contact met ons op via het contactformulier hier op de site. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 085-3035371 of door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Neem contact op en kom ook vergaderen op de Stedemaeght!

Varen op de Stedemaeght?

Naam 
Telefoon 
E-mail 
Bericht 
Inschrijven nieuwsbrief 
  Ja  
Akkoord privacy policy 
  Ja  
    

Wat klanten zeggen...

"Vandaag een tochtje meegemaakt van Lelystad naar Hoorn en met volle zeilen weer terug. Wat een feest, enthousiast personeel die echt duidelijk houden van hun werk, een prachtig, keurig onderhouden schip en natuurlijk werkte het weer ook heel erg mee. Bovendien een fantastische catering, lekkere lunch en goed drinken! Een aanrader voor iedereen die van varen houdt!!!"
Winfried Noordijk, 8 juli 2018
(beoordeeld met 5 van 5 sterren)

“Wij hadden vrienden uit Duitsland over en wilden hen iets aanbieden, dus de Stedemaeght geboekt voor 4 mensen. Het schip is zeer goed onderhouden, alles piekfijn in orde en de bemanning is in 1 woord fantastisch; geduldig en behulpzaam. Daarbij nog een overheerlijke lunch, in 1 woord geweldig!!!!!!!!!! Wij komen zeker dit jaar nog eens terug. Als voormalig eigenaar van een schip heb ik mij zo welkom gevoeld en alles was meer dan perfect!!!!!!!!!
We hebben genoten!! Bedankt!"
Alie Ruiter, 21 juli 2017
(beoordeeld met cijfer 10 op Zoover)


“We hebben een geweldige dag gehad aan boord van Stedemaeght. Wat een prachtig schip en vriendelijke bemanning. Voor ons waren alle ingrediënten aanwezig om een onvergetelijke dag te hebben. Goed weer en genoeg wind. Er werd een prima lunch geserveerd. In Hoorn hadden we ruim een uur de tijd om het plaatsje te bekijken, daarna zeilden we terug richting Lelystad. Onderweg terug werd er bittergarnituur rondgedeeld.
We hebben genoten!! Bedankt!"
Mascha Groeneweg, 28 juli 2017
(beoordeeld met 5 van 5 sterren)

“Wat een heerlijke vaart, het was in 1 woord fantastisch. Heel goed verzorgd, nette bediening.
Bedankt!”
Corry de Vries en vriend, 16 juli 2017

Gewoon kort maar krachtig...Wij hebben gisteren een superdag gehad...was fantastisch!!!!”
Mario Seits, 29 mei 2017 (beoordeeld met 5 van 5 sterren)

Gisteren een top-dagje gehad ! Zeiltocht op deze fantastische driemaster Stedemaeght van Lelystad naar Urk en weer terug. Geweldig enthousiaste en aardige bemanning. Zeer genoten ! Een echte aanrader !”  
Jos Kuiper, 6 oktober 2016

Broer en schoonzus 25 jaar getrouwd. Een fantastische dag op dit schip gehad. Gezellige bemanning, heerlijk gegeten aan boord. Samen met ook zon en wind was deze dag echt schitterend. Een echte aanrader"
Jochem Eenkhoorn, 2 oktober 2016

“Het was een geweldige dag met geweldig weer! Lekker warm en toch een lekker windje om te zeilen! Heerlijk"
Geanne de Boer, 24 september 2016

"Was (weer) een fantastische dag, we hebben ervan genoten!!!"
Rene de Regt, 22 september 2016

"Prachtig schip, zeer gastvrij personeel. Al met al een geslaagde dag. Veel wind dus veel wind in de zeilen. "
Rianne Basten, 28 augustus 2016