logo

DSC 1633 portrait bw Jan-Allard Slurink

Eigenaar

In 1971 geboren te Kampen op de rivier de IJssel. Bij mij stroomt dus geen bloed maar rivierwater door de aderen. In mijn hele leven heeft water en zeilen een prominente rol gespeeld. Als student hielp ik al mee tijdens de bouw van de Stedemaeght. Daarna heb ik nog als afwashulp, kelner, dekknecht en in allerlei andere rollen aan boord meegeholpen bij diverse partijen en uiteraard Sail Amsterdam. In 1998 zijn Jeannet en ik op de Stedemaeght getrouwd. Je kunt dus rustig stellen dat de Stedemaeght en ik een verleden hebben.

Toen de kans zich aandiende om de Stedemaeght van mijn vader over te nemen, heb ik daar niet echt lang over na hoeven denken. En zo gebeurde het dat ik mijzelf sinds 1 april 2016, de trotse eigenaar van de Stedemaeght mag noemen.

Jeannet profielfoto2

Jeannet Slurink

Eigenaar

Ik durf het eigenlijk niet te zeggen, maar ik kom uit een gezin met een motorboot. En dat was even schrikken voor mijn schoonfamilie waar alles om het zeilen gaat. Gelukkig heeft Jan-Allard mij snel wegwijs gemaakt in de zeilwereld en genieten wij met onze kinderen met volle teugen van het zeilen, van kleine valkjes op de Friese meren tot aan de Stedemaeght aan toe. Samen runnen wij sinds april 2016 met bijzonder veel plezier de Stedemaeght.

Varen op de Stedemaeght?

Naam 
Telefoon 
E-mail 
Bericht 
    

Of bel 085 - 303 5371

Wat klanten zeggen...

“Wat een heerlijke vaart, het was in 1 woord fantastisch. Heel goed verzorgd, nette bediening.
Bedankt!”
Corry de Vries en vriend, 16 juli 2017

Gewoon kort maar krachtig...Wij hebben gisteren een superdag gehad...was fantastisch!!!!”
Mario Seits, 29 mei 2017 (beoordeeld met 5 van 5 sterren)

Gisteren een top-dagje gehad ! Zeiltocht op deze fantastische driemaster Stedemaeght van Lelystad naar Urk en weer terug. Geweldig enthousiaste en aardige bemanning. Zeer genoten ! Een echte aanrader !”  
Jos Kuiper, 6 oktober 2016

Broer en schoonzus 25 jaar getrouwd. Een fantastische dag op dit schip gehad. Gezellige bemanning, heerlijk gegeten aan boord. Samen met ook zon en wind was deze dag echt schitterend. Een echte aanrader"
Jochem Eenkhoorn, 2 oktober 2016

“Het was een geweldige dag met geweldig weer! Lekker warm en toch een lekker windje om te zeilen! Heerlijk"
Geanne de Boer, 24 september 2016

"Was (weer) een fantastische dag, we hebben ervan genoten!!!"
Rene de Regt, 22 september 2016

"Prachtig schip, zeer gastvrij personeel. Al met al een geslaagde dag. Veel wind dus veel wind in de zeilen. "
Rianne Basten, 28 augustus 2016