logo

Dag Moeder!

Misschien dacht u bij u het zoeken naar een leuk uitstapje voor Moederdag niet direct aan varen. Wij nemen u dat helemaal niet kwalijk. Tóch is het idee beslist zo gek nog niet! Wél raden wij u aan om net als ieder jaar (!) gewoon te beginnen met een verrassend ontbijt-op-bed, met vers geperste sinaasappels en een lekker kopje thee. Altijd goed. Maar onmiddellijk daarna wordt alles anders. U mompelt iets over een mooie film of een eindje rijden.

Vraagt haar voor de zekerheid een vestje mee te nemen en rijdt regelrecht naar de ligplaats van de Stedemaeght in Lelystad. In de verte ziet u de knappe kapitein in zijn indrukwekkende uniform al aan de kade staan met een bos rode rozen in zijn hand. Voor iedere moeder één. Er klinkt een romantisch muziekje en nog voor het uitvaren zit u samen aan de koffie met wat lekkers terwijl het schilderachtige landschap aan jullie voorbij trekt. 

Met z'n tweeën is er vanzelfsprekend sprake van welverdiende quality-time voor Moeder, maar ze wordt vast en zeker ook blij als er een paar kinderen (tegen speciaal tarief) meevaren. En nu we toch zo enthousiast en ruimdenkend bezig zijn, vindt schoonmama het misschien ook wel leuk! In dat geval maakt u een mooie groepsfoto en bewaart hem op uw smartphone, zodat u er komend jaar met regelmaat even op kunt wijzen hoe gezellig Moederdag 2017 was. En dat het uw idee was natuurlijk! Het zal alle kleine, minder attente missertjes van de afgelopen jaren snel doen vergeten. Het wordt een prachtig tochtje over het IJsselmeer, met een gezellige stop aan wal in Hoorn. Op de terugvaart een heerlijke warme snack. Voor deze dag is er een speciaal Moederdag-aanbieding waarvan de prijs u beslist mee zal vallen.

Moeder verdient deze attentie dubbel en dwars, maar mocht ze zelf een ander idee hebben, dan is het een aanrader om tóch een dagje mee te varen op de Stedemaeght.


Welkom aan boord!

MobyDick®

Varen op de Stedemaeght?

Naam 
Telefoon 
E-mail 
Bericht 
Inschrijven nieuwsbrief 
  Ja  
Akkoord privacy policy 
  Ja  
    

Wat klanten zeggen...

"Vandaag een tochtje meegemaakt van Lelystad naar Hoorn en met volle zeilen weer terug. Wat een feest, enthousiast personeel die echt duidelijk houden van hun werk, een prachtig, keurig onderhouden schip en natuurlijk werkte het weer ook heel erg mee. Bovendien een fantastische catering, lekkere lunch en goed drinken! Een aanrader voor iedereen die van varen houdt!!!"
Winfried Noordijk, 8 juli 2018
(beoordeeld met 5 van 5 sterren)

“Wij hadden vrienden uit Duitsland over en wilden hen iets aanbieden, dus de Stedemaeght geboekt voor 4 mensen. Het schip is zeer goed onderhouden, alles piekfijn in orde en de bemanning is in 1 woord fantastisch; geduldig en behulpzaam. Daarbij nog een overheerlijke lunch, in 1 woord geweldig!!!!!!!!!! Wij komen zeker dit jaar nog eens terug. Als voormalig eigenaar van een schip heb ik mij zo welkom gevoeld en alles was meer dan perfect!!!!!!!!!
We hebben genoten!! Bedankt!"
Alie Ruiter, 21 juli 2017
(beoordeeld met cijfer 10 op Zoover)


“We hebben een geweldige dag gehad aan boord van Stedemaeght. Wat een prachtig schip en vriendelijke bemanning. Voor ons waren alle ingrediënten aanwezig om een onvergetelijke dag te hebben. Goed weer en genoeg wind. Er werd een prima lunch geserveerd. In Hoorn hadden we ruim een uur de tijd om het plaatsje te bekijken, daarna zeilden we terug richting Lelystad. Onderweg terug werd er bittergarnituur rondgedeeld.
We hebben genoten!! Bedankt!"
Mascha Groeneweg, 28 juli 2017
(beoordeeld met 5 van 5 sterren)

“Wat een heerlijke vaart, het was in 1 woord fantastisch. Heel goed verzorgd, nette bediening.
Bedankt!”
Corry de Vries en vriend, 16 juli 2017

Gewoon kort maar krachtig...Wij hebben gisteren een superdag gehad...was fantastisch!!!!”
Mario Seits, 29 mei 2017 (beoordeeld met 5 van 5 sterren)

Gisteren een top-dagje gehad ! Zeiltocht op deze fantastische driemaster Stedemaeght van Lelystad naar Urk en weer terug. Geweldig enthousiaste en aardige bemanning. Zeer genoten ! Een echte aanrader !”  
Jos Kuiper, 6 oktober 2016

Broer en schoonzus 25 jaar getrouwd. Een fantastische dag op dit schip gehad. Gezellige bemanning, heerlijk gegeten aan boord. Samen met ook zon en wind was deze dag echt schitterend. Een echte aanrader"
Jochem Eenkhoorn, 2 oktober 2016

“Het was een geweldige dag met geweldig weer! Lekker warm en toch een lekker windje om te zeilen! Heerlijk"
Geanne de Boer, 24 september 2016

"Was (weer) een fantastische dag, we hebben ervan genoten!!!"
Rene de Regt, 22 september 2016

"Prachtig schip, zeer gastvrij personeel. Al met al een geslaagde dag. Veel wind dus veel wind in de zeilen. "
Rianne Basten, 28 augustus 2016