logo

Partyboot huren

Een feestboot huren voor een onvergetelijk feest op het water

Je bent jarig of zoveel jaar getrouwd, misschien is het tijd voor een reünie of valt er een jubileum te vieren of is het gewoon tijd voor een spetterend feest op het water.

Daarbij hoort natuurlijk een bijzondere locatie en niet zomaar een zaaltje in Amsterdam. Tijd om een partyboot te huren! Al eens aan schip van 62 meter lang met drie masten en 1000 m2 witte zeilen gedacht? Kom dan naar de Stedemaeght voor een onvergetelijk feest op onze feestboot waar iedereen nog lang over na zal praten.

Ultieme feestbeleving

Partyboot hurenEen bijzondere locatie geeft extra cachet aan een feest of party. Een locatie aan of op het water geeft bovendien aan een feest nog een extra dimensie waardoor het niet snel zal worden vergeten. Een feest dat zich vanuit de omgeving van Amsterdam over het IJsselmer verplaatst is echter de ultieme feestlocatie. Als je een partyboot op het IJsselmeer wilt huren is de Stedemaeght niet alleen de ultieme feestlocatie, maar biedt u met zijn bijzondere uitstraling van tallship de gelegenheid voor een geweldige feestbeleving. Waarom zou je anders een partyboot huren in de buurt van Amsterdam?

Met zijn drie imposante masten en de evenzo imposante tuigage biedt de Stedemaeght een onvergetelijke aanblik. Daarnaast draagt de rijke geschiedenis van het schip bij aan de sfeer en de uitstraling. Kortom, als je een partyboot wilt huren in Amsterdam of omgeving, ben je voor je feest of party van harte welkom op onze feestboot, de Stedemaeght.

Een partyboot met vele faciliteiten

Het schip beschikt over een ruime lounge en een bar en beidt plaats aan 50 tot 160 personen. Verder is onze partyboot van alle gemakken voorzien.

Aan boord van de feestboot kunnen lunches, borrelhappen, barbecues, buffetten, (walking) diners e.d. worden geserveerd. En aan onze goed geoutilleerde bar kan je genieten van een kopje koffie of een drankje.

Je eigen feest op maat

Aan boord zijn er mogelijkheden te over om jouw feest onvergetelijk en origineel te maken. Kies voor het huren van dit elegante schip met prachtig interieur en stijlvolle bar als je een partyboot wilt huren. Vier het feest aan dek onder de blote hemel of in de sfeervolle lounge. Breng je eigen muzikale ondersteuning mee naar onze feestboot of laat ons de muziek verzorgen. Je gasten worden ontvangen in een unieke ambiance en zullen dit feest niet snel vergeten.

Alle soorten feesten

Op de Stedemaeght kan je terecht voor:

  • Verjaardagsfeesten;
  • Jubilea;
  • Huwelijksfeesten;
  • Eindexamenfeesten;
  • Afstudeerfeesten;
  • Promotiefeesten;
  • Etc.

Onder volle zeilen beleven jij en je gasten een schitterend feest op het water van het IJsselmeer of op een ander Nederlands binnenwater.

Meer informatie over het huren van onze feestboot

Wil je meer informatie over de mogelijkheden of direct onze feestboot huren? Vul dan het contactformulier op deze pagina in of bel of mail ons. Wij informeren je graag over de mogelijkheden als je een partyboot wilt huren. Je kan ook direct bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen.

Mail ons je wensen en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor het huren van onze feestboot voor een bijzonder feest op het water.

Varen op de Stedemaeght?

Naam 
Telefoon 
E-mail 
Bericht 
Inschrijven nieuwsbrief 
  Ja  
Akkoord privacy policy 
  Ja  
    

Wat klanten zeggen...

"Vandaag een tochtje meegemaakt van Lelystad naar Hoorn en met volle zeilen weer terug. Wat een feest, enthousiast personeel die echt duidelijk houden van hun werk, een prachtig, keurig onderhouden schip en natuurlijk werkte het weer ook heel erg mee. Bovendien een fantastische catering, lekkere lunch en goed drinken! Een aanrader voor iedereen die van varen houdt!!!"
Winfried Noordijk, 8 juli 2018
(beoordeeld met 5 van 5 sterren)

“Wij hadden vrienden uit Duitsland over en wilden hen iets aanbieden, dus de Stedemaeght geboekt voor 4 mensen. Het schip is zeer goed onderhouden, alles piekfijn in orde en de bemanning is in 1 woord fantastisch; geduldig en behulpzaam. Daarbij nog een overheerlijke lunch, in 1 woord geweldig!!!!!!!!!! Wij komen zeker dit jaar nog eens terug. Als voormalig eigenaar van een schip heb ik mij zo welkom gevoeld en alles was meer dan perfect!!!!!!!!!
We hebben genoten!! Bedankt!"
Alie Ruiter, 21 juli 2017
(beoordeeld met cijfer 10 op Zoover)


“We hebben een geweldige dag gehad aan boord van Stedemaeght. Wat een prachtig schip en vriendelijke bemanning. Voor ons waren alle ingrediënten aanwezig om een onvergetelijke dag te hebben. Goed weer en genoeg wind. Er werd een prima lunch geserveerd. In Hoorn hadden we ruim een uur de tijd om het plaatsje te bekijken, daarna zeilden we terug richting Lelystad. Onderweg terug werd er bittergarnituur rondgedeeld.
We hebben genoten!! Bedankt!"
Mascha Groeneweg, 28 juli 2017
(beoordeeld met 5 van 5 sterren)

“Wat een heerlijke vaart, het was in 1 woord fantastisch. Heel goed verzorgd, nette bediening.
Bedankt!”
Corry de Vries en vriend, 16 juli 2017

Gewoon kort maar krachtig...Wij hebben gisteren een superdag gehad...was fantastisch!!!!”
Mario Seits, 29 mei 2017 (beoordeeld met 5 van 5 sterren)

Gisteren een top-dagje gehad ! Zeiltocht op deze fantastische driemaster Stedemaeght van Lelystad naar Urk en weer terug. Geweldig enthousiaste en aardige bemanning. Zeer genoten ! Een echte aanrader !”  
Jos Kuiper, 6 oktober 2016

Broer en schoonzus 25 jaar getrouwd. Een fantastische dag op dit schip gehad. Gezellige bemanning, heerlijk gegeten aan boord. Samen met ook zon en wind was deze dag echt schitterend. Een echte aanrader"
Jochem Eenkhoorn, 2 oktober 2016

“Het was een geweldige dag met geweldig weer! Lekker warm en toch een lekker windje om te zeilen! Heerlijk"
Geanne de Boer, 24 september 2016

"Was (weer) een fantastische dag, we hebben ervan genoten!!!"
Rene de Regt, 22 september 2016

"Prachtig schip, zeer gastvrij personeel. Al met al een geslaagde dag. Veel wind dus veel wind in de zeilen. "
Rianne Basten, 28 augustus 2016