logo

Partyboot huren

Een feestboot huren voor een onvergetelijk feest op het water

Je bent jarig of zoveel jaar getrouwd, misschien is het tijd voor een reünie of valt er een jubileum te vieren of is het gewoon tijd voor een spetterend feest op het water.

Daarbij hoort natuurlijk een bijzondere locatie en niet zomaar een zaaltje in Amsterdam. Tijd om een partyboot te huren! Al eens aan schip van 62 meter lang met drie masten en 1000 m2 witte zeilen gedacht? Kom dan naar de Stedemaeght voor een onvergetelijk feest op onze feestboot waar iedereen nog lang over na zal praten.

Ultieme feestbeleving

Partyboot hurenEen bijzondere locatie geeft extra cachet aan een feest of party. Een locatie aan of op het water geeft bovendien aan een feest nog een extra dimensie waardoor het niet snel zal worden vergeten. Een feest dat zich vanuit de omgeving van Amsterdam over het IJsselmer verplaatst is echter de ultieme feestlocatie. Als je een partyboot op het IJsselmeer wilt huren is de Stedemaeght niet alleen de ultieme feestlocatie, maar biedt u met zijn bijzondere uitstraling van tallship de gelegenheid voor een geweldige feestbeleving. Waarom zou je anders een partyboot huren in de buurt van Amsterdam?

Met zijn drie imposante masten en de evenzo imposante tuigage biedt de Stedemaeght een onvergetelijke aanblik. Daarnaast draagt de rijke geschiedenis van het schip bij aan de sfeer en de uitstraling. Kortom, als je een partyboot wilt huren in Amsterdam of omgeving, ben je voor je feest of party van harte welkom op onze feestboot, de Stedemaeght.

Een partyboot met vele faciliteiten

Het schip beschikt over een ruime lounge en een bar en beidt plaats aan 50 tot 160 personen. Verder is onze partyboot van alle gemakken voorzien.

Aan boord van de feestboot kunnen lunches, borrelhappen, barbecues, buffetten, (walking) diners e.d. worden geserveerd. En aan onze goed geoutilleerde bar kan je genieten van een kopje koffie of een drankje.

Je eigen feest op maat

Aan boord zijn er mogelijkheden te over om jouw feest onvergetelijk en origineel te maken. Kies voor het huren van dit elegante schip met prachtig interieur en stijlvolle bar als je een partyboot wilt huren. Vier het feest aan dek onder de blote hemel of in de sfeervolle lounge. Breng je eigen muzikale ondersteuning mee naar onze feestboot of laat ons de muziek verzorgen. Je gasten worden ontvangen in een unieke ambiance en zullen dit feest niet snel vergeten.

Alle soorten feesten

Op de Stedemaeght kan je terecht voor:

  • Verjaardagsfeesten;
  • Jubilea;
  • Huwelijksfeesten;
  • Eindexamenfeesten;
  • Afstudeerfeesten;
  • Promotiefeesten;
  • Etc.

Onder volle zeilen beleven jij en je gasten een schitterend feest op het water van het IJsselmeer of op een ander Nederlands binnenwater.

Meer informatie over het huren van onze feestboot

Wil je meer informatie over de mogelijkheden of direct onze feestboot huren? Vul dan het contactformulier op deze pagina in of bel of mail ons. Wij informeren je graag over de mogelijkheden als je een partyboot wilt huren. Je kan ook direct bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen.

Mail ons je wensen en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor het huren van onze feestboot voor een bijzonder feest op het water.

Varen op de Stedemaeght?

+31

Wat klanten zeggen...

"Voor mijn echtgenoot, die vandaag 50 jaar is geworden wilde ik iets bijzonders doen. Kennissen attendeerden mij op de Stedemaeght. Met ons hele gezin, ouders, broers en zussen, zijn we een dagje gaan zeilen op dit schip. Lelystad-Volendam-Lelystad. Een schot in de roos. Ondanks dat de zon ons in de steek liet, hebben we een geweldige dag gehad. Mede door het vriendelijk en behulpzame personeel onder aanvoering van de fantastische schipper Dennis. 
Stedemaeght bedankt."
Jeannet van der Darren, 22 oktober 2023
(beoordeeld met 5 van 5 sterren)


"Vandaag voor de derde keer weer meegevaren van Lelystad naar Hoorn v.v.. Heen hadden we de wind tegen maar terug onder zeilen. Geweldig wat een belevenis, enthousiast personeel die plezier hebben in hun werk, een prachtig, keurig onderhouden schip. Bovendien een fantastische lunch en lekkere drankjes! Een aanrader voor iedereen die van varen houdt."
Janny en Wim Zuiderdijk, 8 juli 2022
(beoordeeld met 5 van 5 sterren)

“Wij hadden goede vrienden uit Duitsland over en samen iets doen. Dus een arangement op de Stedemaeght geboekt. Het schip is fantastisch, alles piekfijn in orde en de bemanning is vriendelijk, geduldig en behulpzaam. Daarbij nog een overheerlijke lunch, in 1 woord geweldig. Wij komen zeker nog eens terug. Als voormalig scheepseigenaar heb ik mij thuis gevoeld .
We hebben genoten. Bedankt!"
André Heuvelman, 21 juli 2022
(beoordeeld met cijfer 9 op Zoover)


“We hebben een geweldige dag gehad. Wat een prachtig schip en vriendelijke bemanning. Alle ingrediënten waren  aanwezig om een onvergetelijke dag te hebben. Goed weer, genoeg wind en er werd een prima lunch geserveerd. In Hoorn hadden we bijna anderhalf uur de tijd om het plaatsje te bekijken. Daarna zeilden we terug richting Lelystad. Onderweg kwamen de bitterballen en de mini loempias langs.
We hadden een preachtdag. Bedankt"
Pim van Geelen, 28 juli 2022
(beoordeeld met 5 van 5 sterren)

“Wat een heerlijke vaart, het was in 1 woord fantastisch. Heel goed verzorgd, nette bediening.
Bedankt!”
Corry de Vries en vriend, 16 juli 2022

Gewoon kort maar krachtig...Wij hebben gisteren een superdag gehad...was fantastisch!!!!”
Mario Seits, 29 mei 2021 (beoordeeld met 5 van 5 sterren)

Gisteren een top-dagje gehad ! Zeiltocht op deze fantastische driemaster Stedemaeght van Lelystad naar Urk en weer terug. Geweldig enthousiaste en aardige bemanning. Zeer genoten ! Een echte aanrader !”  
Jos Kuiper, 6 oktober 2021

Broer en schoonzus 25 jaar getrouwd. Een fantastische dag op dit schip gehad. Gezellige bemanning, heerlijk gegeten aan boord. Samen met ook zon en wind was deze dag echt schitterend. Een echte aanrader"
Jochem Eenkhoorn, 2 oktober 2021

“Het was een geweldige dag met geweldig weer! Lekker warm en toch een lekker windje om te zeilen! Heerlijk"
Geanne de Boer, 24 september 2021

"Was (weer) een fantastische dag, we hebben ervan genoten!!!"
Rene de Regt, 22 september 2021

"Prachtig schip, zeer gastvrij personeel. Al met al een geslaagde dag. Veel wind dus veel wind in de zeilen. "
Rianne Basten, 28 augustus 2021