logo

Teambuilding zeilen

Een teamuitje zeilen is samenwerken

Wilt u de samenwerking in uw bedrijf of organisatie verbeteren of versterken? Hoe kan dat beter dan tijdens een teamuitje zeilen. Zeilen is immers teambuilding. Varen op een groot zeilschip vraagt niet anders dan samenwerken, leiderschap, vertrouwen en communicatie. De keuze voor teambuilding zeilen biedt derhalve de perfecte ambiance om een begin te maken met de noodzakelijke verandering in uw bedrijf of organisatie. Zeilen op een schip met een meerkoppige bemanning vraagt immers teamwork. Dat geldt nog meer indien het schip 62 meter lang is, uitgerust is met drie masten, 1000m2 zeiloppervlak en een indrukwekkende hoeveelheid tuigage.

Een teamuitje met een bijzondere ervaring

Teambuilding zeilenTeambuilding zeilen op de Stedemaeght is een bijzondere ervaring. Niet alleen door de imposante verschijning van het schip, maar ook door de historie en de sfeer aan boord. Het schip is te water gelaten als walvisvaarder en later omgebouwd tot vrachtvaarder voor de Baltische en Scandinavische landen ronde de Oostzee. Nog weer later is het schip omgebouwd tot zeilschip en terecht gekomen op het IJsselmeer met als thuishaven Bataviahaven in Lelystad. Het binnenschip is geheel verbouwd en aangepast aan de eisen van deze tijd. U kunt tijdens het teamuitje zeilen beschikken over een salon, een lounge en een bar voor trainingssessies en vergaderingen. Op de dekken is meer dan voldoende beweegruimte en er zijn voldoende zitplaatsen aanwezig.

Met onze uitgebreide cateringservice kunnen wij aan nagenoeg al uw culinaire wensen voldoen.

Het programma van deze teambuilding dag

Samen met u passen wij teambuilding zeilen in in uw totale teambuildingprogramma voor die dag. Onder leiding van een ervaren gezagvoerder kunnen diverse activiteiten op het schip worden uitgevoerd, passend bij het doel dat u voor ogen staat.

Reserveer nu uw teamuitje zeilen

Behalve voor een teambuilding zeilen is de Stedemaeght ook te reserveren voor:

  • Feesten en partijen;
  • Huwelijksvoltrekkingen en huwelijksfeesten;
  • Bedrijfs- en personeelsuitjes;
  • Bedrijfsevents zoals product- en bedrijfspresentaties;
  • Clinics;
  • Vergaderingen;
  • Lezingen;
  • Concerten;
  • Etc.

Dagtochten

Naast de speciale arrangementen zoals teambuilding zeilen, verzorgen wij ook dagtochten vanuit Bataviahaven naar Hoorn, Volendam of Urk. Deze dagtochten zijn zowel toegankelijke voor individuele deelname als voor twee personen of meer. Heeft u zin om met uw partner, gezin, familie of vrienden is een lekker dagje op het IJsselmeer door te brengen onder het genot van een hapje en een drankje, dan bent u van harte welkom bij een van onze dagtochten.

Meer informatie over zeilen als teambuilding

Wilt u meer informatie over teambuilding zeilen op de Stedemaeght? Of wilt u geïnformeerd worden over de mogelijkheden voor het houden van een feest of bedrijfsevent op de Stedemaeght? Vul dan het contactformulier op deze pagina in of mail of bel ons. Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw teamuitje.

Ook voor een vrijblijvende offerte kunt u bij ons terecht. Geef uw eisen en wensen door voor uw teamuitje of teambuilding zeilen en u ontvangt van ons een gespecificeerd programma en een begroting.

Varen op de Stedemaeght?

Naam 
Telefoon 
E-mail 
Bericht 
Inschrijven nieuwsbrief 
  Ja  
Akkoord privacy policy 
  Ja  
    

Wat klanten zeggen...

"Voor mijn echtgenoot, die vandaag 50 jaar is geworden wilde ik iets bijzonders doen. Kennissen attendeerden mij op de Stedemaeght. Met ons hele gezin, ouders, broers en zussen, zijn we een dagje gaan zeilen op dit schip. Lelystad-Volendam-Lelystad. Een schot in de roos. Ondanks dat de zon ons in de steek liet, hebben we een geweldige dag gehad. Mede door het vriendelijk en behulpzame personeel onder aanvoering van de fantastische schipper Dennis. 
Stedemaeght bedankt."
Jeannet van der Darren, 22 oktober 2023
(beoordeeld met 5 van 5 sterren)


"Vandaag voor de derde keer weer meegevaren van Lelystad naar Hoorn v.v.. Heen hadden we de wind tegen maar terug onder zeilen. Geweldig wat een belevenis, enthousiast personeel die plezier hebben in hun werk, een prachtig, keurig onderhouden schip. Bovendien een fantastische lunch en lekkere drankjes! Een aanrader voor iedereen die van varen houdt."
Janny en Wim Zuiderdijk, 8 juli 2022
(beoordeeld met 5 van 5 sterren)

“Wij hadden goede vrienden uit Duitsland over en samen iets doen. Dus een arangement op de Stedemaeght geboekt. Het schip is fantastisch, alles piekfijn in orde en de bemanning is vriendelijk, geduldig en behulpzaam. Daarbij nog een overheerlijke lunch, in 1 woord geweldig. Wij komen zeker nog eens terug. Als voormalig scheepseigenaar heb ik mij thuis gevoeld .
We hebben genoten. Bedankt!"
André Heuvelman, 21 juli 2022
(beoordeeld met cijfer 9 op Zoover)


“We hebben een geweldige dag gehad. Wat een prachtig schip en vriendelijke bemanning. Alle ingrediënten waren  aanwezig om een onvergetelijke dag te hebben. Goed weer, genoeg wind en er werd een prima lunch geserveerd. In Hoorn hadden we bijna anderhalf uur de tijd om het plaatsje te bekijken. Daarna zeilden we terug richting Lelystad. Onderweg kwamen de bitterballen en de mini loempias langs.
We hadden een preachtdag. Bedankt"
Pim van Geelen, 28 juli 2022
(beoordeeld met 5 van 5 sterren)

“Wat een heerlijke vaart, het was in 1 woord fantastisch. Heel goed verzorgd, nette bediening.
Bedankt!”
Corry de Vries en vriend, 16 juli 2022

Gewoon kort maar krachtig...Wij hebben gisteren een superdag gehad...was fantastisch!!!!”
Mario Seits, 29 mei 2021 (beoordeeld met 5 van 5 sterren)

Gisteren een top-dagje gehad ! Zeiltocht op deze fantastische driemaster Stedemaeght van Lelystad naar Urk en weer terug. Geweldig enthousiaste en aardige bemanning. Zeer genoten ! Een echte aanrader !”  
Jos Kuiper, 6 oktober 2021

Broer en schoonzus 25 jaar getrouwd. Een fantastische dag op dit schip gehad. Gezellige bemanning, heerlijk gegeten aan boord. Samen met ook zon en wind was deze dag echt schitterend. Een echte aanrader"
Jochem Eenkhoorn, 2 oktober 2021

“Het was een geweldige dag met geweldig weer! Lekker warm en toch een lekker windje om te zeilen! Heerlijk"
Geanne de Boer, 24 september 2021

"Was (weer) een fantastische dag, we hebben ervan genoten!!!"
Rene de Regt, 22 september 2021

"Prachtig schip, zeer gastvrij personeel. Al met al een geslaagde dag. Veel wind dus veel wind in de zeilen. "
Rianne Basten, 28 augustus 2021