logo

Teambuilding zeilen

Een teamuitje zeilen is samenwerken

Wilt u de samenwerking in uw bedrijf of organisatie verbeteren of versterken? Hoe kan dat beter dan tijdens een teamuitje zeilen. Zeilen is immers teambuilding. Varen op een groot zeilschip vraagt niet anders dan samenwerken, leiderschap, vertrouwen en communicatie. De keuze voor teambuilding zeilen biedt derhalve de perfecte ambiance om een begin te maken met de noodzakelijke verandering in uw bedrijf of organisatie. Zeilen op een schip met een meerkoppige bemanning vraagt immers teamwork. Dat geldt nog meer indien het schip 62 meter lang is, uitgerust is met drie masten, 1000m2 zeiloppervlak en een indrukwekkende hoeveelheid tuigage.

Een teamuitje met een bijzondere ervaring

Teambuilding zeilenTeambuilding zeilen op de Stedemaeght is een bijzondere ervaring. Niet alleen door de imposante verschijning van het schip, maar ook door de historie en de sfeer aan boord. Het schip is te water gelaten als walvisvaarder en later omgebouwd tot vrachtvaarder voor de Baltische en Scandinavische landen ronde de Oostzee. Nog weer later is het schip omgebouwd tot zeilschip en terecht gekomen op het IJsselmeer met als thuishaven Bataviahaven in Lelystad. Het binnenschip is geheel verbouwd en aangepast aan de eisen van deze tijd. U kunt tijdens het teamuitje zeilen beschikken over een salon, een lounge en een bar voor trainingssessies en vergaderingen. Op de dekken is meer dan voldoende beweegruimte en er zijn voldoende zitplaatsen aanwezig.

Met onze uitgebreide cateringservice kunnen wij aan nagenoeg al uw culinaire wensen voldoen.

Het programma van deze teambuilding dag

Samen met u passen wij teambuilding zeilen in in uw totale teambuildingprogramma voor die dag. Onder leiding van een ervaren gezagvoerder kunnen diverse activiteiten op het schip worden uitgevoerd, passend bij het doel dat u voor ogen staat.

Reserveer nu uw teamuitje zeilen

Behalve voor een teambuilding zeilen is de Stedemaeght ook te reserveren voor:

  • Feesten en partijen;
  • Huwelijksvoltrekkingen en huwelijksfeesten;
  • Bedrijfs- en personeelsuitjes;
  • Bedrijfsevents zoals product- en bedrijfspresentaties;
  • Clinics;
  • Vergaderingen;
  • Lezingen;
  • Concerten;
  • Etc.

Dagtochten

Naast de speciale arrangementen zoals teambuilding zeilen, verzorgen wij ook dagtochten vanuit Bataviahaven naar Hoorn, Volendam of Urk. Deze dagtochten zijn zowel toegankelijke voor individuele deelname als voor twee personen of meer. Heeft u zin om met uw partner, gezin, familie of vrienden is een lekker dagje op het IJsselmeer door te brengen onder het genot van een hapje en een drankje, dan bent u van harte welkom bij een van onze dagtochten.

Meer informatie over zeilen als teambuilding

Wilt u meer informatie over teambuilding zeilen op de Stedemaeght? Of wilt u geïnformeerd worden over de mogelijkheden voor het houden van een feest of bedrijfsevent op de Stedemaeght? Vul dan het contactformulier op deze pagina in of mail of bel ons. Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw teamuitje.

Ook voor een vrijblijvende offerte kunt u bij ons terecht. Geef uw eisen en wensen door voor uw teamuitje of teambuilding zeilen en u ontvangt van ons een gespecificeerd programma en een begroting.

Varen op de Stedemaeght?

Naam 
Telefoon 
E-mail 
Bericht 
Inschrijven nieuwsbrief 
  Ja  
Akkoord privacy policy 
  Ja  
    

Wat klanten zeggen...

"Vandaag een tochtje meegemaakt van Lelystad naar Hoorn en met volle zeilen weer terug. Wat een feest, enthousiast personeel die echt duidelijk houden van hun werk, een prachtig, keurig onderhouden schip en natuurlijk werkte het weer ook heel erg mee. Bovendien een fantastische catering, lekkere lunch en goed drinken! Een aanrader voor iedereen die van varen houdt!!!"
Winfried Noordijk, 8 juli 2018
(beoordeeld met 5 van 5 sterren)

“Wij hadden vrienden uit Duitsland over en wilden hen iets aanbieden, dus de Stedemaeght geboekt voor 4 mensen. Het schip is zeer goed onderhouden, alles piekfijn in orde en de bemanning is in 1 woord fantastisch; geduldig en behulpzaam. Daarbij nog een overheerlijke lunch, in 1 woord geweldig!!!!!!!!!! Wij komen zeker dit jaar nog eens terug. Als voormalig eigenaar van een schip heb ik mij zo welkom gevoeld en alles was meer dan perfect!!!!!!!!!
We hebben genoten!! Bedankt!"
Alie Ruiter, 21 juli 2017
(beoordeeld met cijfer 10 op Zoover)


“We hebben een geweldige dag gehad aan boord van Stedemaeght. Wat een prachtig schip en vriendelijke bemanning. Voor ons waren alle ingrediënten aanwezig om een onvergetelijke dag te hebben. Goed weer en genoeg wind. Er werd een prima lunch geserveerd. In Hoorn hadden we ruim een uur de tijd om het plaatsje te bekijken, daarna zeilden we terug richting Lelystad. Onderweg terug werd er bittergarnituur rondgedeeld.
We hebben genoten!! Bedankt!"
Mascha Groeneweg, 28 juli 2017
(beoordeeld met 5 van 5 sterren)

“Wat een heerlijke vaart, het was in 1 woord fantastisch. Heel goed verzorgd, nette bediening.
Bedankt!”
Corry de Vries en vriend, 16 juli 2017

Gewoon kort maar krachtig...Wij hebben gisteren een superdag gehad...was fantastisch!!!!”
Mario Seits, 29 mei 2017 (beoordeeld met 5 van 5 sterren)

Gisteren een top-dagje gehad ! Zeiltocht op deze fantastische driemaster Stedemaeght van Lelystad naar Urk en weer terug. Geweldig enthousiaste en aardige bemanning. Zeer genoten ! Een echte aanrader !”  
Jos Kuiper, 6 oktober 2016

Broer en schoonzus 25 jaar getrouwd. Een fantastische dag op dit schip gehad. Gezellige bemanning, heerlijk gegeten aan boord. Samen met ook zon en wind was deze dag echt schitterend. Een echte aanrader"
Jochem Eenkhoorn, 2 oktober 2016

“Het was een geweldige dag met geweldig weer! Lekker warm en toch een lekker windje om te zeilen! Heerlijk"
Geanne de Boer, 24 september 2016

"Was (weer) een fantastische dag, we hebben ervan genoten!!!"
Rene de Regt, 22 september 2016

"Prachtig schip, zeer gastvrij personeel. Al met al een geslaagde dag. Veel wind dus veel wind in de zeilen. "
Rianne Basten, 28 augustus 2016