logo

Trouwen op de Stedemaeght

Een bijzondere trouwdag op tallship de Stedemaeght

De voorbereidingen van elke trouwdag beginnen met het uitzoeken van een trouwlocatie. Wat te zeggen van een varende locatie voor zowel de huwelijksvoltrekking als het feest daarna. Dat kan op de Stedemaeght. Je trouwt in de schaduw van drie imposante masten en onder 1000 m2 witte zeilen. Trouwen op de Stedemaeght maakt jullie trouwdag wel heel bijzonder. Want zeg nu zelf, wie in je vrienden- of familiekring is er op een tallship getrouwd of op een schip dat aan de Koningsvaart op 30 april 2013 heeft meegedaan? Jullie compleet verzorgde bruiloft op misschien wel het mooiste zeilschip van Nederland.

Van burgerlijk huwelijk tot geweldig feest

Van de officiële huwelijksvoltrekking aan boord, de champagne met bruidstaart, de fotoshoot, intiem borrelen met je naaste vrienden en familie, (walking) diners en buffetten tot aansluitend een geweldig feest met DJ of band; dit kan allemaal op één locatie, kabbelend op het water onder witte zeilen en in de avond feestelijk verlicht van voor tot achter.

De Stedemaeght is een 62 meter lang schip dat plaats biedt aan maximaal 160 passagiers. Aan boord kun je beschikken over een stijlvolle salon, lounge en bar met alle ruimte om te dineren en te feesten.

Geen zorgen op jullie grote dag

Trouwen is al spannend genoeg. Het team van de Stedemaeght neemt daarom, vertrouwend op onze 20 jaar ervaring, graag al jullie zorgen uit handen. Samen met jullie stellen we een op maat gemaakt programma samen op basis van jullie wensen en passend bij jullie budget.

Laat je dromen uitkomen

Wil je meer weten over de mogelijkheden om te trouwen op de Stedemaeght? Neem dan direct contact met ons en bel: 085 303 5371. Of maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij helpen je graag om je dromen in vervulling te laten gaan.


 

 

 

 

Varen op de Stedemaeght?

Naam 
Telefoon 
E-mail 
Bericht 
    

Of bel 085 - 303 5371

Wat klanten zeggen...

“Wat een heerlijke vaart, het was in 1 woord fantastisch. Heel goed verzorgd, nette bediening.
Bedankt!”
Corry de Vries en vriend, 16 juli 2017

Gewoon kort maar krachtig...Wij hebben gisteren een superdag gehad...was fantastisch!!!!”
Mario Seits, 29 mei 2017 (beoordeeld met 5 van 5 sterren)

Gisteren een top-dagje gehad ! Zeiltocht op deze fantastische driemaster Stedemaeght van Lelystad naar Urk en weer terug. Geweldig enthousiaste en aardige bemanning. Zeer genoten ! Een echte aanrader !”  
Jos Kuiper, 6 oktober 2016

Broer en schoonzus 25 jaar getrouwd. Een fantastische dag op dit schip gehad. Gezellige bemanning, heerlijk gegeten aan boord. Samen met ook zon en wind was deze dag echt schitterend. Een echte aanrader"
Jochem Eenkhoorn, 2 oktober 2016

“Het was een geweldige dag met geweldig weer! Lekker warm en toch een lekker windje om te zeilen! Heerlijk"
Geanne de Boer, 24 september 2016

"Was (weer) een fantastische dag, we hebben ervan genoten!!!"
Rene de Regt, 22 september 2016

"Prachtig schip, zeer gastvrij personeel. Al met al een geslaagde dag. Veel wind dus veel wind in de zeilen. "
Rianne Basten, 28 augustus 2016