logo

Zeilen op het IJsselmeer met een groep

Groepsuitje zeilen

Zeilen op het IJsselmeer met een groep is een van de leukst denkbare activiteiten als groepsuitje. Helemaal als dit kan op een statige driemaster van 62 meter lang, die van alle gemakken is voorzien. De Stedemaeght is een bark met 3 masten, 1000 m2 zeiloppervlak, een indrukwekkende tuigage en een stijlvol interieur. Het is misschien wel het mooiste zeilschip van Nederland. Dat maakt zeilen op het IJsselmeer met een groep tot een enerverende belevenis.

Goed vertoeven met de hele groep

Zeil IJsselmeer groepOp de verschillende dekken is het heerlijk toeven en in de salon, lounge of bar kunt u genieten van een heerlijke lunch of diner. Daarom is de Stedemaeght zo geschikt om te zeilen op  het IJsselmeer met een groep. Het schip is uitermate geschikt voor:

  • Familie reünies;
  • Jubilea;
  • Bedrijfsevents;
  • Huwelijksvoltrekkingen en huwelijksfeesten;
  • Rondvaarten en dagtochten;
  • Bedrijfs- en personeelsuitjes;
  • Feesten en partijen.

Op de Stedemaeght is tijdens het zeilen groepsuitje plaats voor groepen van 50-160 personen. Voor kleinere groepen zijn er de dagtochten en rondvaarten waar u met familie of vrienden kunt genieten van een heerlijk dagje zeilen op het IJsselmeer.

Bijna 100 jaar oud

De Stedemaeght heeft in 1926 onder de naam Pol IV de scheepswerf "Nylands Verkstad" in Noorwegen verlaten om te worden te water gelaten als walvisvaarder. Voorzien van  een harpoenkanon werd op de noordelijke ijszeeën volop op walvissen gejaagd. Kort na de tweede wereldoorlog is het schip omgebouwd tot vrachtschip om dienst te doen tussen de Baltische staten en de Scandinavische landen. Uiteindelijk belande het schip in de negentiger jaren van de vorige eeuw in Nederland waar het zijn huidige bestemming en verschijning kreeg. Sindsdien bevaart de Stedemaeght het IJsselmeer. Deze achtergrond geeft het zeilen op het IJsselmeer met groepen een extra dimensie.

Programma op maat voor uw groep

Zeilen in groepen kan als onderdeel van een rondvaart of dagtocht, maar ook in een speciaal arrangement of programma afhankelijk van de omvang van de groep en uw eisen en wensen en natuurlijk uw budget. Samen met u stellen wij een dag of een programma samen waarin een aantal activiteiten worden gecombineerd met een keuze uit onze Food & Beverage.  Zo wordt zeilen op het IJsselmeer in een groep een onvergetelijke ervaring.

Bel of mail voor een overgetelijk zeilen groepsuitje

Wilt u meer weten over zeilen op het IJsselmeer in groepen? Neem dan nu contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden of voor een vrijblijvende offerte voor een onvergetelijk groepsuitje. U kunt ons bereiken op 085 - 30 35 371. Mailen mag natuurlijk ook. Wij informeren u graag over het zeilen op het IJsselmeer met een groep. 

Varen op de Stedemaeght?

Naam 
Telefoon 
E-mail 
Bericht 
Inschrijven nieuwsbrief 
  Ja  
Akkoord privacy policy 
  Ja  
    

Wat klanten zeggen...

"Vandaag een tochtje meegemaakt van Lelystad naar Hoorn en met volle zeilen weer terug. Wat een feest, enthousiast personeel die echt duidelijk houden van hun werk, een prachtig, keurig onderhouden schip en natuurlijk werkte het weer ook heel erg mee. Bovendien een fantastische catering, lekkere lunch en goed drinken! Een aanrader voor iedereen die van varen houdt!!!"
Winfried Noordijk, 8 juli 2018
(beoordeeld met 5 van 5 sterren)

“Wij hadden vrienden uit Duitsland over en wilden hen iets aanbieden, dus de Stedemaeght geboekt voor 4 mensen. Het schip is zeer goed onderhouden, alles piekfijn in orde en de bemanning is in 1 woord fantastisch; geduldig en behulpzaam. Daarbij nog een overheerlijke lunch, in 1 woord geweldig!!!!!!!!!! Wij komen zeker dit jaar nog eens terug. Als voormalig eigenaar van een schip heb ik mij zo welkom gevoeld en alles was meer dan perfect!!!!!!!!!
We hebben genoten!! Bedankt!"
Alie Ruiter, 21 juli 2017
(beoordeeld met cijfer 10 op Zoover)


“We hebben een geweldige dag gehad aan boord van Stedemaeght. Wat een prachtig schip en vriendelijke bemanning. Voor ons waren alle ingrediënten aanwezig om een onvergetelijke dag te hebben. Goed weer en genoeg wind. Er werd een prima lunch geserveerd. In Hoorn hadden we ruim een uur de tijd om het plaatsje te bekijken, daarna zeilden we terug richting Lelystad. Onderweg terug werd er bittergarnituur rondgedeeld.
We hebben genoten!! Bedankt!"
Mascha Groeneweg, 28 juli 2017
(beoordeeld met 5 van 5 sterren)

“Wat een heerlijke vaart, het was in 1 woord fantastisch. Heel goed verzorgd, nette bediening.
Bedankt!”
Corry de Vries en vriend, 16 juli 2017

Gewoon kort maar krachtig...Wij hebben gisteren een superdag gehad...was fantastisch!!!!”
Mario Seits, 29 mei 2017 (beoordeeld met 5 van 5 sterren)

Gisteren een top-dagje gehad ! Zeiltocht op deze fantastische driemaster Stedemaeght van Lelystad naar Urk en weer terug. Geweldig enthousiaste en aardige bemanning. Zeer genoten ! Een echte aanrader !”  
Jos Kuiper, 6 oktober 2016

Broer en schoonzus 25 jaar getrouwd. Een fantastische dag op dit schip gehad. Gezellige bemanning, heerlijk gegeten aan boord. Samen met ook zon en wind was deze dag echt schitterend. Een echte aanrader"
Jochem Eenkhoorn, 2 oktober 2016

“Het was een geweldige dag met geweldig weer! Lekker warm en toch een lekker windje om te zeilen! Heerlijk"
Geanne de Boer, 24 september 2016

"Was (weer) een fantastische dag, we hebben ervan genoten!!!"
Rene de Regt, 22 september 2016

"Prachtig schip, zeer gastvrij personeel. Al met al een geslaagde dag. Veel wind dus veel wind in de zeilen. "
Rianne Basten, 28 augustus 2016