logo

Bedrijfsuitje zeilen

Speciaal bedrijfsuitje zeilen op het IJsselmeer

Op zoek naar een speciaal bedrijfsuitje op het IJsselmeer? Denk dan eens aan een rondvaart over het IJsselmeer op de Stedemaeght. Met zijn statige verschijning en zijn imposante uitstraling met drie masten en 1000 m2 zeiloppervlakte is dit schip het ultieme decor om uw bedrijfsuitje zeilen te laten slagen. Met uw personeel in een stijlvolle omgeving even heerlijk relaxen in een ontspannen sfeer waarin het mogelijk is om mekaar op een andere manier te leren kennen.

Rijk verleden

De historie van de Stedemaeght gaat terug tot 1926 toen het schip als walvisvaarder te water werd gelaten. Uitgerust met een harpoengeweer bevoer het de noordelijke ijszeeën op jacht naar walvissen. Na het aflopen van de walvisvaart werd het schip omgebouwd tot vrachtschip om uiteindelijk te eindigen als driemasterbark op het IJsselmeer. De Stedemaeght biedt een schitterend decor voor een bedrijfsuitje zeilen en zakelijke ontmoetingen op het prachtige IJsselmeer. Met zijn drie hoge masten en het stijlvolle interieur, wordt uw bedrijfsuitje zeilen een schitterende belevenis die u en uw personeel nog lang zullen heugen.

Bedrijfsevents op het IJsselmeer

Bedrijfsuitje zeilenDe Stedemaeght biedt plaats aan maximaal 160 passagiers. U kunt bij ons, behalve voor een bedrijfsuitje zeilen, terecht voor een keur aan personeels- en bedrijfsactiviteiten zoals:

  • Bedrijfsfeesten en personeelsuitjes;
  • Relatiedagen;
  • Cursussen en trainingen;
  • Jubilea;
  • Afscheidsdiners;
  • Productpresentaties;
  • Vergaderingen;
  • Etc.

Mooie voorzieningen

De Stedemaeght beschikt over een salon, een lounge, een bar en voldoende ruimte op het voordek, achterdek en binnen voor vergaderingen, presentaties, trainingen, etc.

Daarnaast is er een uitstekende catering aan boord mogelijk, variërend van een eenvoudige bittergarnituur tot (walking) diner en van lunch tot luxe barbecuebuffet.

Met onze Food & Beverage staan wij garant voor een aangenaam en plezierig bedrijfsuitje zeilen op het IJsselmeer.

Geen bedrijfsuitje zeilen is het zelfde

Een bedrijfsuitje zeilen moet een unieke gebeurtenis zijn waaraan uw medewerkers met plezier terug denken. Elk bedrijfsuitje zeilen is bij ons daarom maatwerk. Samen met u stellen wij een uniek programma samen dat is afgestemd op uw eisen en wensen en past bij uw budget. In het programma kunnen desgewenst onderdelen opgenomen worden die te maken hebben met het schip zoals het zetten en reven van de zeilen of uitleg over de navigatie.

Neem contact op voor een bijzonder bedrijfsuitje

Wilt u meer weten over de Stedemaeght en de mogelijkheden om bij ons uw bedrijfsuitje zeilen te organiseren? Neem dan nu contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden of voor een vrijblijvend kijkje aan boord van de Stedemaeght. U kunt ons bereiken op 085 - 30 35 371. Mailen mag natuurlijk ook. Wij informeren u graag.

Varen op de Stedemaeght?

Naam 
Telefoon 
E-mail 
Bericht 
Inschrijven nieuwsbrief 
  Ja  
Akkoord privacy policy 
  Ja  
    

Wat klanten zeggen...

"Vandaag een tochtje meegemaakt van Lelystad naar Hoorn en met volle zeilen weer terug. Wat een feest, enthousiast personeel die echt duidelijk houden van hun werk, een prachtig, keurig onderhouden schip en natuurlijk werkte het weer ook heel erg mee. Bovendien een fantastische catering, lekkere lunch en goed drinken! Een aanrader voor iedereen die van varen houdt!!!"
Winfried Noordijk, 8 juli 2018
(beoordeeld met 5 van 5 sterren)

“Wij hadden vrienden uit Duitsland over en wilden hen iets aanbieden, dus de Stedemaeght geboekt voor 4 mensen. Het schip is zeer goed onderhouden, alles piekfijn in orde en de bemanning is in 1 woord fantastisch; geduldig en behulpzaam. Daarbij nog een overheerlijke lunch, in 1 woord geweldig!!!!!!!!!! Wij komen zeker dit jaar nog eens terug. Als voormalig eigenaar van een schip heb ik mij zo welkom gevoeld en alles was meer dan perfect!!!!!!!!!
We hebben genoten!! Bedankt!"
Alie Ruiter, 21 juli 2017
(beoordeeld met cijfer 10 op Zoover)


“We hebben een geweldige dag gehad aan boord van Stedemaeght. Wat een prachtig schip en vriendelijke bemanning. Voor ons waren alle ingrediënten aanwezig om een onvergetelijke dag te hebben. Goed weer en genoeg wind. Er werd een prima lunch geserveerd. In Hoorn hadden we ruim een uur de tijd om het plaatsje te bekijken, daarna zeilden we terug richting Lelystad. Onderweg terug werd er bittergarnituur rondgedeeld.
We hebben genoten!! Bedankt!"
Mascha Groeneweg, 28 juli 2017
(beoordeeld met 5 van 5 sterren)

“Wat een heerlijke vaart, het was in 1 woord fantastisch. Heel goed verzorgd, nette bediening.
Bedankt!”
Corry de Vries en vriend, 16 juli 2017

Gewoon kort maar krachtig...Wij hebben gisteren een superdag gehad...was fantastisch!!!!”
Mario Seits, 29 mei 2017 (beoordeeld met 5 van 5 sterren)

Gisteren een top-dagje gehad ! Zeiltocht op deze fantastische driemaster Stedemaeght van Lelystad naar Urk en weer terug. Geweldig enthousiaste en aardige bemanning. Zeer genoten ! Een echte aanrader !”  
Jos Kuiper, 6 oktober 2016

Broer en schoonzus 25 jaar getrouwd. Een fantastische dag op dit schip gehad. Gezellige bemanning, heerlijk gegeten aan boord. Samen met ook zon en wind was deze dag echt schitterend. Een echte aanrader"
Jochem Eenkhoorn, 2 oktober 2016

“Het was een geweldige dag met geweldig weer! Lekker warm en toch een lekker windje om te zeilen! Heerlijk"
Geanne de Boer, 24 september 2016

"Was (weer) een fantastische dag, we hebben ervan genoten!!!"
Rene de Regt, 22 september 2016

"Prachtig schip, zeer gastvrij personeel. Al met al een geslaagde dag. Veel wind dus veel wind in de zeilen. "
Rianne Basten, 28 augustus 2016