logo

Vier je feest op de Stedemaeght

Van 50 - 150 personen

Je wordt 30 jaar. Of 40, 63, of 87. Of jullie hebben een huwelijksjubileum. Misschien wil je een reünie houden van je oude school of ben je net afgestudeerd. Of je vindt dat het zomaar tijd is voor een feest.

Hiervoor zoek je natuurlijk een bijzondere locatie en niet het zoveelste zaaltje. Had je al eens aan een schip gedacht? Kom op de Stedemaeght voor een onvergetelijk feest waar iedereen nog lang over zal napraten.

Een feest op de Stedemaeght is een bijzondere aangelegenheid. Je bevindt je immers op een van de mooiste zeilschepen van Nederland met de rijke historie van een walvisvaarder die de noordelijke ijszeeën heeft bevaren. Stel je eens voor: feest vieren op het dek rond de drie imposante masten uitgerust met een indrukwekkende tuigage en onder 1000m2 witte zeilen. ‘s-Avonds van voor tot achter feestelijk verlicht.

Je eigen feest op maat

Vier je feest op de StedemaeghtAan boord zijn er mogelijkheden te over om jouw feest onvergetelijk en origineel te maken. Kies voor dit elegante schip met prachtig interieur en stijlvolle bar en vier het feest aan dek onder de blote hemel of in de sfeervolle lounge. Je gasten worden ontvangen in een unieke ambiance en zullen dit feest niet snel vergeten.

Van kleine borrels tot grote feesten; met de mogelijkheden die de Stedemaeght biedt zijn geen 2 feesten hetzelfde. Informele borrelhappen, heerlijke barbecues, buffetten, (walking) diners, er is van alles mogelijk. De dag kan verder worden aangekleed met live muziek van solisten of strijkkwartetten of van dj’s en bandjes. Muziek afspelen van een IPad of IPod is natuurlijk ook mogelijk.

Onder volle zeilen beleven jij en je gasten een schitterende dag op het IJsselmeer of op een ander Nederlands binnenwater.

Meer weten

Wil je meer weten over de mogelijkheden om van jouw feest een onvergetelijk feest te maken. Bel dan : 085 303 5371. Wij informeren je graag.

Varen op de Stedemaeght?

Naam 
Telefoon 
E-mail 
Bericht 
Inschrijven nieuwsbrief 
  Ja  
Akkoord privacy policy 
  Ja  
    

Wat klanten zeggen...

"Vandaag een tochtje meegemaakt van Lelystad naar Hoorn en met volle zeilen weer terug. Wat een feest, enthousiast personeel die echt duidelijk houden van hun werk, een prachtig, keurig onderhouden schip en natuurlijk werkte het weer ook heel erg mee. Bovendien een fantastische catering, lekkere lunch en goed drinken! Een aanrader voor iedereen die van varen houdt!!!"
Winfried Noordijk, 8 juli 2018
(beoordeeld met 5 van 5 sterren)

“Wij hadden vrienden uit Duitsland over en wilden hen iets aanbieden, dus de Stedemaeght geboekt voor 4 mensen. Het schip is zeer goed onderhouden, alles piekfijn in orde en de bemanning is in 1 woord fantastisch; geduldig en behulpzaam. Daarbij nog een overheerlijke lunch, in 1 woord geweldig!!!!!!!!!! Wij komen zeker dit jaar nog eens terug. Als voormalig eigenaar van een schip heb ik mij zo welkom gevoeld en alles was meer dan perfect!!!!!!!!!
We hebben genoten!! Bedankt!"
Alie Ruiter, 21 juli 2017
(beoordeeld met cijfer 10 op Zoover)


“We hebben een geweldige dag gehad aan boord van Stedemaeght. Wat een prachtig schip en vriendelijke bemanning. Voor ons waren alle ingrediënten aanwezig om een onvergetelijke dag te hebben. Goed weer en genoeg wind. Er werd een prima lunch geserveerd. In Hoorn hadden we ruim een uur de tijd om het plaatsje te bekijken, daarna zeilden we terug richting Lelystad. Onderweg terug werd er bittergarnituur rondgedeeld.
We hebben genoten!! Bedankt!"
Mascha Groeneweg, 28 juli 2017
(beoordeeld met 5 van 5 sterren)

“Wat een heerlijke vaart, het was in 1 woord fantastisch. Heel goed verzorgd, nette bediening.
Bedankt!”
Corry de Vries en vriend, 16 juli 2017

Gewoon kort maar krachtig...Wij hebben gisteren een superdag gehad...was fantastisch!!!!”
Mario Seits, 29 mei 2017 (beoordeeld met 5 van 5 sterren)

Gisteren een top-dagje gehad ! Zeiltocht op deze fantastische driemaster Stedemaeght van Lelystad naar Urk en weer terug. Geweldig enthousiaste en aardige bemanning. Zeer genoten ! Een echte aanrader !”  
Jos Kuiper, 6 oktober 2016

Broer en schoonzus 25 jaar getrouwd. Een fantastische dag op dit schip gehad. Gezellige bemanning, heerlijk gegeten aan boord. Samen met ook zon en wind was deze dag echt schitterend. Een echte aanrader"
Jochem Eenkhoorn, 2 oktober 2016

“Het was een geweldige dag met geweldig weer! Lekker warm en toch een lekker windje om te zeilen! Heerlijk"
Geanne de Boer, 24 september 2016

"Was (weer) een fantastische dag, we hebben ervan genoten!!!"
Rene de Regt, 22 september 2016

"Prachtig schip, zeer gastvrij personeel. Al met al een geslaagde dag. Veel wind dus veel wind in de zeilen. "
Rianne Basten, 28 augustus 2016