logo

Bedrijfsevents

Zakelijke bijeenkomsten (50 - 150 personen)

Uw bedrijfsevent op een statige driemaster. Eenmaal los van kantoor en het vaste land ontstaat er nieuwe dynamiek. Stress ebt weg, de schouders ontspannen, alle ingrediënten zijn aanwezig voor een fantastische dag. De Stedemaeght is vandaag het toneel voor uw bedrijf.

Voor alle soorten events

  • Bedrijfsfeesten en personeelsuitjes;
  • Relatiedagen;
  • Product- en projectpresentaties;
  • Teambuilding, clinics en vergaderen;
  • Cursussen en trainingen.

Decor voor succes

BedrijfseventsHet decor van de Stedemaeght tilt uw bedrijfsevent naar een hoger niveau. De imposante verschijning van het schip in combinatie met de bijzondere sfeer aan boord en de uitstekende service, geven een extra dimensie aan uw activiteiten.

Voeg daarbij nog de bijzondere historie van het schip dat oorspronkelijk te water is gelaten als walvisvaarder. Uitgerust met een harpoenkanon werd actief gejaagd op walvissen in de noordelijke ijszeeën.  Later is het schip omgebouwd tot vrachtvaarder om dienst te doen op de Oostzee voor de kust van de Baltische landen. Nog weer later is het schip terecht gekomen in Nederland en omgebouwd tot driemaster bark met als thuishaven Bataviahaven in Lelystad. Het interieur van het schip is stijlvol verbouwd en aangepast aan de eisen van deze tijd. U heeft de beschikking over een salon, een lounge en een bar voor trainingssessies en vergaderingen. Op de dekken is meer dan voldoende beweegruimte en er zijn voldoende zitplaatsen aanwezig.

Kortom: De Stedemaeght biedt alle ingrediënten om uw bedrijfsevent tot een succes te maken. Had u graag meer informatie over de mogelijkheden voor uw bedrijfsevent? Mail ons dan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ontvang ons persoonlijke advies precies afgestemd op uw wensen!

Food & Beverage

Van bitterbal tot walking diner, van lunch tot luxe barbecuebuffet. Met een uitgebreide keuze uit onze Food & Beverage is uw event compleet.

"You never get a second chance to make a first impression"

Een goede voorbereiding is cruciaal. Gelukkig kunnen wij terugvallen op meer dan 20 jaar ervaring. Samen met u maken we derhalve een programma op maat zodat de doelstellingen van uw event gerealiseerd kunnen worden. De activiteiten worden zodanig op elkaar afgestemd dat succes verzekerd is.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden om uw bedrijfsevent op de Stedemaeght te organiseren. Neem dan nu contact met ons of maak een afspraak voor een vrijblijvend bezoek aan boord. Bel: 085 - 30 35 371 voor direct contact of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. direct voor meer informatie.

Varen op de Stedemaeght?

Naam 
Telefoon 
E-mail 
Bericht 
Inschrijven nieuwsbrief 
  Ja  
Akkoord privacy policy 
  Ja  
    

Wat klanten zeggen...

"Vandaag een tochtje meegemaakt van Lelystad naar Hoorn en met volle zeilen weer terug. Wat een feest, enthousiast personeel die echt duidelijk houden van hun werk, een prachtig, keurig onderhouden schip en natuurlijk werkte het weer ook heel erg mee. Bovendien een fantastische catering, lekkere lunch en goed drinken! Een aanrader voor iedereen die van varen houdt!!!"
Winfried Noordijk, 8 juli 2018
(beoordeeld met 5 van 5 sterren)

“Wij hadden vrienden uit Duitsland over en wilden hen iets aanbieden, dus de Stedemaeght geboekt voor 4 mensen. Het schip is zeer goed onderhouden, alles piekfijn in orde en de bemanning is in 1 woord fantastisch; geduldig en behulpzaam. Daarbij nog een overheerlijke lunch, in 1 woord geweldig!!!!!!!!!! Wij komen zeker dit jaar nog eens terug. Als voormalig eigenaar van een schip heb ik mij zo welkom gevoeld en alles was meer dan perfect!!!!!!!!!
We hebben genoten!! Bedankt!"
Alie Ruiter, 21 juli 2017
(beoordeeld met cijfer 10 op Zoover)


“We hebben een geweldige dag gehad aan boord van Stedemaeght. Wat een prachtig schip en vriendelijke bemanning. Voor ons waren alle ingrediënten aanwezig om een onvergetelijke dag te hebben. Goed weer en genoeg wind. Er werd een prima lunch geserveerd. In Hoorn hadden we ruim een uur de tijd om het plaatsje te bekijken, daarna zeilden we terug richting Lelystad. Onderweg terug werd er bittergarnituur rondgedeeld.
We hebben genoten!! Bedankt!"
Mascha Groeneweg, 28 juli 2017
(beoordeeld met 5 van 5 sterren)

“Wat een heerlijke vaart, het was in 1 woord fantastisch. Heel goed verzorgd, nette bediening.
Bedankt!”
Corry de Vries en vriend, 16 juli 2017

Gewoon kort maar krachtig...Wij hebben gisteren een superdag gehad...was fantastisch!!!!”
Mario Seits, 29 mei 2017 (beoordeeld met 5 van 5 sterren)

Gisteren een top-dagje gehad ! Zeiltocht op deze fantastische driemaster Stedemaeght van Lelystad naar Urk en weer terug. Geweldig enthousiaste en aardige bemanning. Zeer genoten ! Een echte aanrader !”  
Jos Kuiper, 6 oktober 2016

Broer en schoonzus 25 jaar getrouwd. Een fantastische dag op dit schip gehad. Gezellige bemanning, heerlijk gegeten aan boord. Samen met ook zon en wind was deze dag echt schitterend. Een echte aanrader"
Jochem Eenkhoorn, 2 oktober 2016

“Het was een geweldige dag met geweldig weer! Lekker warm en toch een lekker windje om te zeilen! Heerlijk"
Geanne de Boer, 24 september 2016

"Was (weer) een fantastische dag, we hebben ervan genoten!!!"
Rene de Regt, 22 september 2016

"Prachtig schip, zeer gastvrij personeel. Al met al een geslaagde dag. Veel wind dus veel wind in de zeilen. "
Rianne Basten, 28 augustus 2016