logo

Bedrijfsevents

Zakelijke bijeenkomsten (50 - 150 personen)

Uw bedrijfsevent op een statige driemaster. Eenmaal los van kantoor en het vaste land ontstaat er nieuwe dynamiek. Stress ebt weg, de schouders ontspannen, alle ingrediënten zijn aanwezig voor een fantastische dag. De Stedemaeght is vandaag het toneel voor uw bedrijf.

Voor alle soorten events

  • Bedrijfsfeesten en personeelsuitjes;
  • Relatiedagen;
  • Product- en projectpresentaties;
  • Teambuilding, clinics en vergaderen;
  • Cursussen en trainingen.

Decor voor succes

BedrijfseventsHet decor van de Stedemaeght tilt uw bedrijfsevent naar een hoger niveau. De imposante verschijning van het schip in combinatie met de bijzondere sfeer aan boord en de uitstekende service, geven een extra dimensie aan uw activiteiten.

Voeg daarbij nog de bijzondere historie van het schip dat oorspronkelijk te water is gelaten als walvisvaarder. Uitgerust met een harpoenkanon werd actief gejaagd op walvissen in de noordelijke ijszeeën.  Later is het schip omgebouwd tot vrachtvaarder om dienst te doen op de Oostzee voor de kust van de Baltische landen. Nog weer later is het schip terecht gekomen in Nederland en omgebouwd tot driemaster bark met als thuishaven Bataviahaven in Lelystad. Het interieur van het schip is stijlvol verbouwd en aangepast aan de eisen van deze tijd. U heeft de beschikking over een salon, een lounge en een bar voor trainingssessies en vergaderingen. Op de dekken is meer dan voldoende beweegruimte en er zijn voldoende zitplaatsen aanwezig.

Kortom: De Stedemaeght biedt alle ingrediënten om uw bedrijfsevent tot een succes te maken. Had u graag meer informatie over de mogelijkheden voor uw bedrijfsevent? Mail ons dan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ontvang ons persoonlijke advies precies afgestemd op uw wensen!

Food & Beverage

Van bitterbal tot walking diner, van lunch tot luxe barbecuebuffet. Met een uitgebreide keuze uit onze Food & Beverage is uw event compleet.

"You never get a second chance to make a first impression"

Een goede voorbereiding is cruciaal. Gelukkig kunnen wij terugvallen op meer dan 20 jaar ervaring. Samen met u maken we derhalve een programma op maat zodat de doelstellingen van uw event gerealiseerd kunnen worden. De activiteiten worden zodanig op elkaar afgestemd dat succes verzekerd is.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden om uw bedrijfsevent op de Stedemaeght te organiseren. Neem dan nu contact met ons of maak een afspraak voor een vrijblijvend bezoek aan boord. Bel: 085 - 30 35 371 voor direct contact of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. direct voor meer informatie.