logo

Personeelsuitje zeilen

Uniek personeelsuitje op het IJsselmeer

Van personeels- of bedrijfsuitje tot bedrijfsevent op het IJsselmeer. Daarvoor is de Stedemaeght uitermate geschikt. Door zijn statige voorkomen en zijn imposante uitstraling met drie masten en 1000 m2 witte zeilen is dit schip het ultieme decor om uw personeelsuitje zeilen tot leven te wekken. U biedt uw personeel een stijlvolle omgeving en een relaxte sfeer aan om even te ontspannen en mekaar beter te leren kennen om vervolgens zo de basis te leggen voor een betere samenwerking en toekomstige zakelijke successen.

Rijke historie

Personeelsuitje zeilenMet zijn rijke historie die terug gaat tot 1926 en begint als walvisvaarder, verder gaat als vrachtvaarder op de Baltische zee en eindigt als zeilschip op het IJsselmeer, biedt de Stedemaeght een schitterende ambiance voor personeels- en bedrijfsuitjes en zakelijke ontmoetingen. Met het schitterende interieur, de drie imposante masten en zijn evenzo imposante tuigage wordt uw personeelsuitje zeilen een ervaring die vergeleken mag worden met het zeilen op de grote zeilschepen van weleer.

Voor alle soorten events op het IJsselmeer

Op de Stedemaeght kunt u terecht voor een keur aan personeelsuitjes en andere bedrijfsactiviteiten zoals:

  • Bedrijfsfeesten en personeelsuitjes;
  • Relatiedagen;
  • Jubilea;
  • Afscheidsdiners;
  • Productpresentaties;
  • Projectpresentaties;
  • Teambuilding, clinics en vergaderen;
  • Etc.

Ruime faciliteiten

De Stedemaeght biedt plaats aan gezelschappen van 50 tot 160 personen. Het schip beschikt over een salon, een lounge, een bar en voldoende ruimte op het voordek, achterdek en binnen om te vergaderen, te presenteren en te speechen.

Op het schip zijn cateringfaciliteiten mogelijk, variërend van bittergarnituur tot (walking) diner en van lunch tot luxe barbecuebuffet.

Met een uitgebreide keuze uit onze Food & Beverage kunnen wij u personeelsuitje zeilen tot een onvergetelijke bedrijfsevent maken.

Maatwerk

Elke personeelsuitje zeilen is uniek. En het is vooral belangrijk dat de deelnemers het als uniek ervaren. Daarom maken wij samen met u een programma op maat dat is afgestemd op uw eisen en wensen en dat aansluit bij uw budget. Een goede voorbereiding is daartoe het halve werk. Wij zorgen er voor dat de activiteiten naadloos op elkaar afgestemd worden, zodat u achteraf met tevredenheid kunt terugkijken op uw personeelsuitje zeilen.

Neem contact op voor een onvergetelijk personeelsuitje

Wilt u meer weten over de Stedemaeght en de mogelijkheden om bij ons uw personeelsuitje zeilen te houden? Of wilt met eigen ogen aanschouwen hoe wij uw bedrijfsevent mede vorm kunnen geven? Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvend kijkje aan boord van de Stedemaeght en bel: 085 - 30 35 371 voor een afspraak. Mailen mag natuurlijk ook. Wij informeren u graag over een onvergetelijk personeelsuitje op het IJsselmeer.

Varen op de Stedemaeght?

Naam 
Telefoon 
E-mail 
Bericht 
Inschrijven nieuwsbrief 
  Ja  
Akkoord privacy policy 
  Ja  
    

Wat klanten zeggen...

"Vandaag een tochtje meegemaakt van Lelystad naar Hoorn en met volle zeilen weer terug. Wat een feest, enthousiast personeel die echt duidelijk houden van hun werk, een prachtig, keurig onderhouden schip en natuurlijk werkte het weer ook heel erg mee. Bovendien een fantastische catering, lekkere lunch en goed drinken! Een aanrader voor iedereen die van varen houdt!!!"
Winfried Noordijk, 8 juli 2018
(beoordeeld met 5 van 5 sterren)

“Wij hadden vrienden uit Duitsland over en wilden hen iets aanbieden, dus de Stedemaeght geboekt voor 4 mensen. Het schip is zeer goed onderhouden, alles piekfijn in orde en de bemanning is in 1 woord fantastisch; geduldig en behulpzaam. Daarbij nog een overheerlijke lunch, in 1 woord geweldig!!!!!!!!!! Wij komen zeker dit jaar nog eens terug. Als voormalig eigenaar van een schip heb ik mij zo welkom gevoeld en alles was meer dan perfect!!!!!!!!!
We hebben genoten!! Bedankt!"
Alie Ruiter, 21 juli 2017
(beoordeeld met cijfer 10 op Zoover)


“We hebben een geweldige dag gehad aan boord van Stedemaeght. Wat een prachtig schip en vriendelijke bemanning. Voor ons waren alle ingrediënten aanwezig om een onvergetelijke dag te hebben. Goed weer en genoeg wind. Er werd een prima lunch geserveerd. In Hoorn hadden we ruim een uur de tijd om het plaatsje te bekijken, daarna zeilden we terug richting Lelystad. Onderweg terug werd er bittergarnituur rondgedeeld.
We hebben genoten!! Bedankt!"
Mascha Groeneweg, 28 juli 2017
(beoordeeld met 5 van 5 sterren)

“Wat een heerlijke vaart, het was in 1 woord fantastisch. Heel goed verzorgd, nette bediening.
Bedankt!”
Corry de Vries en vriend, 16 juli 2017

Gewoon kort maar krachtig...Wij hebben gisteren een superdag gehad...was fantastisch!!!!”
Mario Seits, 29 mei 2017 (beoordeeld met 5 van 5 sterren)

Gisteren een top-dagje gehad ! Zeiltocht op deze fantastische driemaster Stedemaeght van Lelystad naar Urk en weer terug. Geweldig enthousiaste en aardige bemanning. Zeer genoten ! Een echte aanrader !”  
Jos Kuiper, 6 oktober 2016

Broer en schoonzus 25 jaar getrouwd. Een fantastische dag op dit schip gehad. Gezellige bemanning, heerlijk gegeten aan boord. Samen met ook zon en wind was deze dag echt schitterend. Een echte aanrader"
Jochem Eenkhoorn, 2 oktober 2016

“Het was een geweldige dag met geweldig weer! Lekker warm en toch een lekker windje om te zeilen! Heerlijk"
Geanne de Boer, 24 september 2016

"Was (weer) een fantastische dag, we hebben ervan genoten!!!"
Rene de Regt, 22 september 2016

"Prachtig schip, zeer gastvrij personeel. Al met al een geslaagde dag. Veel wind dus veel wind in de zeilen. "
Rianne Basten, 28 augustus 2016