logo

Zeilschip huren

Een prachtig schip huren op het IJsselmeer

Wie droomt er niet van om eens op een bijzonder zeilschip te varen. Op een zeilschip met de uitstraling van een tallship als een schoener of een klipper. De Stedemaeght biedt u de mogelijkheid om een prachtig zeilschip te huren op het IJsselmeer. U kun dit zeilschip huren voor lange en korte tijd. De Stedemaeght is een driemasterbark met een groot zeiloppervlak en indrukwekkende tuigage. Het 62 meter langer schip  is nu te huur voor dagtochten, feesten en partijen en zakelijke arrangementen.

Met de Stedemaeght kan iedereen nu een zeilschip huren en voor één dag ervaren wat het is om op het IJsselmeer te varen op een van de mooiste schepen van Nederland.

Bereikbaar voor iedereen

Zeilschip hurenDe dagtochten op het IJselmeer staan zowel open voor individuele deelnemers als voor meerdere personen. U bent dus ook met uw partner, familie of vrienden welkom om ons schip te huren. Op het schip is plaats voor maximaal 160 gasten. Naast de deelname aan zeiltochten is het zeilschip ook te huur voor groepen van 50- 160 personen en daarmee ideaal voor het geven van feesten en partijen of voor het houden van zakelijke bijeenkomsten.

Stelt u zich is eens een trouwfeest voor op de Stedemaeght, compleet met huwelijksvoltrekking en huwelijksfeest en alles wat verder een trouwdag tot een onvergetelijke dag kan maken. Of een bedrijfsevent met uw relaties en klanten voor de presentatie van uw bedrijf of een nieuw product of project.

Sfeervolle ambiance

De Stedemaeght biedt een bijzondere sfeervolle ambiance gecombineerd met de roemrijke uitstraling van een zeilschip dat over de wereldzeeën heeft gevaren, waardoor uw evenement niet anders dan een doorslaggevend succes kan worden.

Het schip is van alle gemakken voorzien en wij bieden alle mogelijke cateringvoorzieningen aan, mits vooraf besproken. U kunt bij ons lunchen, dineren, barbecueën of genieten van een lopend buffet. In onze bar kunt u genieten van een kopje koffie of een drankje.

Er is meer dan voldoende ruimte op het voor en achterdek. En in de salon, de lounge of de bar kunt u beschutting vinden indien de weersomstandigheden wat ruwer worden. Op de Stedemaeght zijn alle ingrediënten aanwezig voor een onvergetelijke dag.

Huur direct ons schip via de website

De Stedemaeght kunt u via onze website huren voor:

  • Feesten en partijen;
  • Huwelijksvoltrekkingen en huwelijksfeesten;
  • Bedrijfs- en personeelsuitjes;
  • Bedrijfsevents zoals product- en bedrijfspresentaties;
  • Clinics;
  • Teambuildingsbijeenkomsten;
  • Vergaderingen;
  • Etc.

Een zeilschip huren was nog nooit zo gemakkelijk.

Meer informatie of offerte aanvragen voor het huren van ons schip

Wilt u meer weten over een zeilschip huren of over de mogelijkheden op de Stedemaeght? Neem dan contact met ons op middels het formulier op deze pagina of bel of mail ons.

Op basis van uw eisen en wensen kunt u ook direct bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen voor het huren van ons schip op het IJsselmeer.

Varen op de Stedemaeght?

Naam 
Telefoon 
E-mail 
Bericht 
Inschrijven nieuwsbrief 
  Ja  
Akkoord privacy policy 
  Ja  
    

Wat klanten zeggen...

"Voor mijn echtgenoot, die vandaag 50 jaar is geworden wilde ik iets bijzonders doen. Kennissen attendeerden mij op de Stedemaeght. Met ons hele gezin, ouders, broers en zussen, zijn we een dagje gaan zeilen op dit schip. Lelystad-Volendam-Lelystad. Een schot in de roos. Ondanks dat de zon ons in de steek liet, hebben we een geweldige dag gehad. Mede door het vriendelijk en behulpzame personeel onder aanvoering van de fantastische schipper Dennis. 
Stedemaeght bedankt."
Jeannet van der Darren, 22 oktober 2023
(beoordeeld met 5 van 5 sterren)


"Vandaag voor de derde keer weer meegevaren van Lelystad naar Hoorn v.v.. Heen hadden we de wind tegen maar terug onder zeilen. Geweldig wat een belevenis, enthousiast personeel die plezier hebben in hun werk, een prachtig, keurig onderhouden schip. Bovendien een fantastische lunch en lekkere drankjes! Een aanrader voor iedereen die van varen houdt."
Janny en Wim Zuiderdijk, 8 juli 2022
(beoordeeld met 5 van 5 sterren)

“Wij hadden goede vrienden uit Duitsland over en samen iets doen. Dus een arangement op de Stedemaeght geboekt. Het schip is fantastisch, alles piekfijn in orde en de bemanning is vriendelijk, geduldig en behulpzaam. Daarbij nog een overheerlijke lunch, in 1 woord geweldig. Wij komen zeker nog eens terug. Als voormalig scheepseigenaar heb ik mij thuis gevoeld .
We hebben genoten. Bedankt!"
André Heuvelman, 21 juli 2022
(beoordeeld met cijfer 9 op Zoover)


“We hebben een geweldige dag gehad. Wat een prachtig schip en vriendelijke bemanning. Alle ingrediënten waren  aanwezig om een onvergetelijke dag te hebben. Goed weer, genoeg wind en er werd een prima lunch geserveerd. In Hoorn hadden we bijna anderhalf uur de tijd om het plaatsje te bekijken. Daarna zeilden we terug richting Lelystad. Onderweg kwamen de bitterballen en de mini loempias langs.
We hadden een preachtdag. Bedankt"
Pim van Geelen, 28 juli 2022
(beoordeeld met 5 van 5 sterren)

“Wat een heerlijke vaart, het was in 1 woord fantastisch. Heel goed verzorgd, nette bediening.
Bedankt!”
Corry de Vries en vriend, 16 juli 2022

Gewoon kort maar krachtig...Wij hebben gisteren een superdag gehad...was fantastisch!!!!”
Mario Seits, 29 mei 2021 (beoordeeld met 5 van 5 sterren)

Gisteren een top-dagje gehad ! Zeiltocht op deze fantastische driemaster Stedemaeght van Lelystad naar Urk en weer terug. Geweldig enthousiaste en aardige bemanning. Zeer genoten ! Een echte aanrader !”  
Jos Kuiper, 6 oktober 2021

Broer en schoonzus 25 jaar getrouwd. Een fantastische dag op dit schip gehad. Gezellige bemanning, heerlijk gegeten aan boord. Samen met ook zon en wind was deze dag echt schitterend. Een echte aanrader"
Jochem Eenkhoorn, 2 oktober 2021

“Het was een geweldige dag met geweldig weer! Lekker warm en toch een lekker windje om te zeilen! Heerlijk"
Geanne de Boer, 24 september 2021

"Was (weer) een fantastische dag, we hebben ervan genoten!!!"
Rene de Regt, 22 september 2021

"Prachtig schip, zeer gastvrij personeel. Al met al een geslaagde dag. Veel wind dus veel wind in de zeilen. "
Rianne Basten, 28 augustus 2021