logo

Zeilschip huren

Een prachtig schip huren op het IJsselmeer

Wie droomt er niet van om eens op een bijzonder zeilschip te varen. Op een zeilschip met de uitstraling van een tallship als een schoener of een klipper. De Stedemaeght biedt u de mogelijkheid om een prachtig zeilschip te huren op het IJsselmeer. U kun dit zeilschip huren voor lange en korte tijd. De Stedemaeght is een driemasterbark met een groot zeiloppervlak en indrukwekkende tuigage. Het 62 meter langer schip  is nu te huur voor dagtochten, feesten en partijen en zakelijke arrangementen.

Met de Stedemaeght kan iedereen nu een zeilschip huren en voor één dag ervaren wat het is om op het IJsselmeer te varen op een van de mooiste schepen van Nederland.

Bereikbaar voor iedereen

Zeilschip hurenDe dagtochten op het IJselmeer staan zowel open voor individuele deelnemers als voor meerdere personen. U bent dus ook met uw partner, familie of vrienden welkom om ons schip te huren. Op het schip is plaats voor maximaal 160 gasten. Naast de deelname aan zeiltochten is het zeilschip ook te huur voor groepen van 50- 160 personen en daarmee ideaal voor het geven van feesten en partijen of voor het houden van zakelijke bijeenkomsten.

Stelt u zich is eens een trouwfeest voor op de Stedemaeght, compleet met huwelijksvoltrekking en huwelijksfeest en alles wat verder een trouwdag tot een onvergetelijke dag kan maken. Of een bedrijfsevent met uw relaties en klanten voor de presentatie van uw bedrijf of een nieuw product of project.

Sfeervolle ambiance

De Stedemaeght biedt een bijzondere sfeervolle ambiance gecombineerd met de roemrijke uitstraling van een zeilschip dat over de wereldzeeën heeft gevaren, waardoor uw evenement niet anders dan een doorslaggevend succes kan worden.

Het schip is van alle gemakken voorzien en wij bieden alle mogelijke cateringvoorzieningen aan, mits vooraf besproken. U kunt bij ons lunchen, dineren, barbecueën of genieten van een lopend buffet. In onze bar kunt u genieten van een kopje koffie of een drankje.

Er is meer dan voldoende ruimte op het voor en achterdek. En in de salon, de lounge of de bar kunt u beschutting vinden indien de weersomstandigheden wat ruwer worden. Op de Stedemaeght zijn alle ingrediënten aanwezig voor een onvergetelijke dag.

Huur direct ons schip via de website

De Stedemaeght kunt u via onze website huren voor:

  • Feesten en partijen;
  • Huwelijksvoltrekkingen en huwelijksfeesten;
  • Bedrijfs- en personeelsuitjes;
  • Bedrijfsevents zoals product- en bedrijfspresentaties;
  • Clinics;
  • Teambuildingsbijeenkomsten;
  • Vergaderingen;
  • Etc.

Een zeilschip huren was nog nooit zo gemakkelijk.

Meer informatie of offerte aanvragen voor het huren van ons schip

Wilt u meer weten over een zeilschip huren of over de mogelijkheden op de Stedemaeght? Neem dan contact met ons op middels het formulier op deze pagina of bel of mail ons.

Op basis van uw eisen en wensen kunt u ook direct bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen voor het huren van ons schip op het IJsselmeer.

Varen op de Stedemaeght?

Naam 
Telefoon 
E-mail 
Bericht 
Inschrijven nieuwsbrief 
  Ja  
Akkoord privacy policy 
  Ja  
    

Wat klanten zeggen...

"Vandaag een tochtje meegemaakt van Lelystad naar Hoorn en met volle zeilen weer terug. Wat een feest, enthousiast personeel die echt duidelijk houden van hun werk, een prachtig, keurig onderhouden schip en natuurlijk werkte het weer ook heel erg mee. Bovendien een fantastische catering, lekkere lunch en goed drinken! Een aanrader voor iedereen die van varen houdt!!!"
Winfried Noordijk, 8 juli 2018
(beoordeeld met 5 van 5 sterren)

“Wij hadden vrienden uit Duitsland over en wilden hen iets aanbieden, dus de Stedemaeght geboekt voor 4 mensen. Het schip is zeer goed onderhouden, alles piekfijn in orde en de bemanning is in 1 woord fantastisch; geduldig en behulpzaam. Daarbij nog een overheerlijke lunch, in 1 woord geweldig!!!!!!!!!! Wij komen zeker dit jaar nog eens terug. Als voormalig eigenaar van een schip heb ik mij zo welkom gevoeld en alles was meer dan perfect!!!!!!!!!
We hebben genoten!! Bedankt!"
Alie Ruiter, 21 juli 2017
(beoordeeld met cijfer 10 op Zoover)


“We hebben een geweldige dag gehad aan boord van Stedemaeght. Wat een prachtig schip en vriendelijke bemanning. Voor ons waren alle ingrediënten aanwezig om een onvergetelijke dag te hebben. Goed weer en genoeg wind. Er werd een prima lunch geserveerd. In Hoorn hadden we ruim een uur de tijd om het plaatsje te bekijken, daarna zeilden we terug richting Lelystad. Onderweg terug werd er bittergarnituur rondgedeeld.
We hebben genoten!! Bedankt!"
Mascha Groeneweg, 28 juli 2017
(beoordeeld met 5 van 5 sterren)

“Wat een heerlijke vaart, het was in 1 woord fantastisch. Heel goed verzorgd, nette bediening.
Bedankt!”
Corry de Vries en vriend, 16 juli 2017

Gewoon kort maar krachtig...Wij hebben gisteren een superdag gehad...was fantastisch!!!!”
Mario Seits, 29 mei 2017 (beoordeeld met 5 van 5 sterren)

Gisteren een top-dagje gehad ! Zeiltocht op deze fantastische driemaster Stedemaeght van Lelystad naar Urk en weer terug. Geweldig enthousiaste en aardige bemanning. Zeer genoten ! Een echte aanrader !”  
Jos Kuiper, 6 oktober 2016

Broer en schoonzus 25 jaar getrouwd. Een fantastische dag op dit schip gehad. Gezellige bemanning, heerlijk gegeten aan boord. Samen met ook zon en wind was deze dag echt schitterend. Een echte aanrader"
Jochem Eenkhoorn, 2 oktober 2016

“Het was een geweldige dag met geweldig weer! Lekker warm en toch een lekker windje om te zeilen! Heerlijk"
Geanne de Boer, 24 september 2016

"Was (weer) een fantastische dag, we hebben ervan genoten!!!"
Rene de Regt, 22 september 2016

"Prachtig schip, zeer gastvrij personeel. Al met al een geslaagde dag. Veel wind dus veel wind in de zeilen. "
Rianne Basten, 28 augustus 2016