logo

Zakelijk event op driemaster De Stedemaeght: decor voor succes

Productpresentatie of vergadering op een zeiljacht?

Is een varende productpresentatie of een vergadering op het water een goed idee? Wij kunnen u vertellen dat er geen inspirerender locatie is dan een bedrijfsevent op een zeiljacht. Een bedrijfsevent op onze prachtige driemaster de Stedemaeght is altijd een memorabele aangelegenheid. 

Resultaat boeken op een varende locatie

Wie resultaat wil boeken, of serieus de aandacht op zijn bedrijf of product wil vestigen, kiest voor een avontuurlijk bedrijfsevent op een zeiljacht. Het geheim van een locatie als driemaster de Stedemaeght is dat iedereen vroeg of laat achter zijn ‘zaken- of collegamasker’ tevoorschijn komt. Ziedaar: het geheim van een varende evenementenlocatie met de wind in de haren, de zon op de kruin, de wapperende zeilen en de heerlijke deining van het IJsselmeer of Markermeer. 

Mouwen opstropen

Uw bedrijfsevent is natuurlijk het feestelijke slotstuk van een periode de mouwen opstropen op kantoor of in de fabriek. Een resultaat dat u graag deelt met zakenpartners en/of personeel. Dat doet u  - met respect - toch niet in een achteraf zaaltje? Daar maakt u een spectaculair evenement van aan boord van een indrukwekkend zeilschip. Mogelijkheden te over. Kies bijvoorbeeld voor een zakelijke setting in alle rust met een heuse presentatie benedendeks, of kies voor een luchtigere setting aan dek, waar de elementen hun rol meespelen. Gebruik het hele schip voor workshops en presentaties. Maak er een feestelijke happening van. Uw bedrijfsevenement als symbool voor het avontuur wat u als ondernemer ooit aangegaan bent. 

Thema's in overvloed

Een bedrijfsevenement aan boord van een zeilschip staat bol van de symboliek. Een passend nautisch thema is voor uw event hiermee snel bedacht. We geven er vast een paar weg. Wat dacht u van: ‘goed op koers liggen, het ruime sop kiezen, recht zo die gaat, de trossen los, te water laten, aan het roer staan’. De imposante verschijning van de Stedemaeght vertelt de rest van uw verhaal. 

Hijs de zeilen, de Stedemaeght is uw toneel

Ontvang uw gasten op de rode loper en verwelkom ze met een welkomstdrankje aan boord van de Stedemaeght. Als iedereen aan boord is, doet u - of de ingehuurde spreekstalmeester - een welkomstwoord op het voorsteven. Hef het glas en proost op een goede vaart en een succesvolle bijeenkomst. De trossen gaan los, de zeilen worden gehesen en de Stedemaeght ligt op koers voor een succesvol bedrijfsevent. Als feestelijk slotstuk van uw event geniet iedereen van een heerlijk barbecue buffet en een goede borrel. Totdat de zon achter de horizon verdwijnt.

Varen op de Stedemaeght?

Naam 
Telefoon 
E-mail 
Bericht 
Inschrijven nieuwsbrief 
  Ja  
Akkoord privacy policy 
  Ja  
    

Wat klanten zeggen...

"Vandaag een tochtje meegemaakt van Lelystad naar Hoorn en met volle zeilen weer terug. Wat een feest, enthousiast personeel die echt duidelijk houden van hun werk, een prachtig, keurig onderhouden schip en natuurlijk werkte het weer ook heel erg mee. Bovendien een fantastische catering, lekkere lunch en goed drinken! Een aanrader voor iedereen die van varen houdt!!!"
Winfried Noordijk, 8 juli 2018
(beoordeeld met 5 van 5 sterren)

“Wij hadden vrienden uit Duitsland over en wilden hen iets aanbieden, dus de Stedemaeght geboekt voor 4 mensen. Het schip is zeer goed onderhouden, alles piekfijn in orde en de bemanning is in 1 woord fantastisch; geduldig en behulpzaam. Daarbij nog een overheerlijke lunch, in 1 woord geweldig!!!!!!!!!! Wij komen zeker dit jaar nog eens terug. Als voormalig eigenaar van een schip heb ik mij zo welkom gevoeld en alles was meer dan perfect!!!!!!!!!
We hebben genoten!! Bedankt!"
Alie Ruiter, 21 juli 2017
(beoordeeld met cijfer 10 op Zoover)


“We hebben een geweldige dag gehad aan boord van Stedemaeght. Wat een prachtig schip en vriendelijke bemanning. Voor ons waren alle ingrediënten aanwezig om een onvergetelijke dag te hebben. Goed weer en genoeg wind. Er werd een prima lunch geserveerd. In Hoorn hadden we ruim een uur de tijd om het plaatsje te bekijken, daarna zeilden we terug richting Lelystad. Onderweg terug werd er bittergarnituur rondgedeeld.
We hebben genoten!! Bedankt!"
Mascha Groeneweg, 28 juli 2017
(beoordeeld met 5 van 5 sterren)

“Wat een heerlijke vaart, het was in 1 woord fantastisch. Heel goed verzorgd, nette bediening.
Bedankt!”
Corry de Vries en vriend, 16 juli 2017

Gewoon kort maar krachtig...Wij hebben gisteren een superdag gehad...was fantastisch!!!!”
Mario Seits, 29 mei 2017 (beoordeeld met 5 van 5 sterren)

Gisteren een top-dagje gehad ! Zeiltocht op deze fantastische driemaster Stedemaeght van Lelystad naar Urk en weer terug. Geweldig enthousiaste en aardige bemanning. Zeer genoten ! Een echte aanrader !”  
Jos Kuiper, 6 oktober 2016

Broer en schoonzus 25 jaar getrouwd. Een fantastische dag op dit schip gehad. Gezellige bemanning, heerlijk gegeten aan boord. Samen met ook zon en wind was deze dag echt schitterend. Een echte aanrader"
Jochem Eenkhoorn, 2 oktober 2016

“Het was een geweldige dag met geweldig weer! Lekker warm en toch een lekker windje om te zeilen! Heerlijk"
Geanne de Boer, 24 september 2016

"Was (weer) een fantastische dag, we hebben ervan genoten!!!"
Rene de Regt, 22 september 2016

"Prachtig schip, zeer gastvrij personeel. Al met al een geslaagde dag. Veel wind dus veel wind in de zeilen. "
Rianne Basten, 28 augustus 2016