logo

Uw feest op de Stedemaeght

De locatie geschikt voor uw feest

Een feest krijgt pas echt allure als het aan boord van een schip wordt gevierd. Vergeet dus al die zaaltjes achter in een kroeg, die te bereiken zijn via een smalle trap omhoog of omlaag. Zorg voor een feest, ook in locatie, entree en verzorging, en vier uw feest aan boord van de Stedemaeght.

De Stedemaeght is namelijk niet zomaar een schip, het is een van de mooiste zeilschepen van Nederland met prachtige historie en een verbluffend uiterlijk. Uw gasten zullen onder de indruk zijn van onze drie imposante masten met maar liefst 1000m2 witte zeilen die een kader schetsen voor een onvergetelijk feest waar iedereen nog lang over zal napraten.

Een feest precies zoals u wilt

Niets is vervelender dan al uw spetterende ideeën voor het feest te moeten aanpassen aan de locatie. Gelukkig is dit bij de Stedemaeght niet nodig. Uw wensen staan centraal en we zullen er alles aan doen om uw feest onvergetelijk te maken.

Ons prachtige schip biedt vele mogelijkheden om aan al uw wensen te voldoen. Zo is het geschikt voor feesten van 50 tot 150 personen, zodat uw feest met elk aantal gasten spectaculair is. Hierbij kan een hele informele sfeer worden gecreëerd door borrelhappen of een heerlijke barbeque, maar ook meer formele sfeer is mogelijk dankzij onze heerlijke buffetten en walking diners. Uw wensen staan centraal en alles is mogelijk. Denkt u ook eens aan de muziek die uw dag zal begeleiden, we kunnen het simpel houden met een afspeellijst, maar ook groter aanpakken met een bandje, een dj of misschien wel een strijkkwartet.

Voor elke gelegenheid

Of het nou gaat om een verjaardag, een jubileum, een reünie, een afstudeerfeest, een borrel of omdat het nou eenmaal tijd is voor een feestje. Voor elke gelegenheid kunt u terecht bij de Stedemaeght en zullen wij er alles aan doen om uw dag tot een groot en feestelijk succes te maken. Onder de prachtige grote zeilen van de Stedemaeght beleven jullie een schitterende dag op het water en ‘s avonds als het schip prachtig verlicht is kunnen jullie dansen onder de sterren.

Meer weten over de mogelijkheden?

Al bezig met het plannen van uw droomfeest, of wilt u liever eerst meer informatie? Voor al uw vragen, plannen en ideeën kunt u contact opnemen met ons door te bellen naar 085 303 5371, wij helpen u graag!

Varen op de Stedemaeght?

Naam 
Telefoon 
E-mail 
Bericht 
Inschrijven nieuwsbrief 
  Ja  
Akkoord privacy policy 
  Ja  
    

Wat klanten zeggen...

"Vandaag een tochtje meegemaakt van Lelystad naar Hoorn en met volle zeilen weer terug. Wat een feest, enthousiast personeel die echt duidelijk houden van hun werk, een prachtig, keurig onderhouden schip en natuurlijk werkte het weer ook heel erg mee. Bovendien een fantastische catering, lekkere lunch en goed drinken! Een aanrader voor iedereen die van varen houdt!!!"
Winfried Noordijk, 8 juli 2018
(beoordeeld met 5 van 5 sterren)

“Wij hadden vrienden uit Duitsland over en wilden hen iets aanbieden, dus de Stedemaeght geboekt voor 4 mensen. Het schip is zeer goed onderhouden, alles piekfijn in orde en de bemanning is in 1 woord fantastisch; geduldig en behulpzaam. Daarbij nog een overheerlijke lunch, in 1 woord geweldig!!!!!!!!!! Wij komen zeker dit jaar nog eens terug. Als voormalig eigenaar van een schip heb ik mij zo welkom gevoeld en alles was meer dan perfect!!!!!!!!!
We hebben genoten!! Bedankt!"
Alie Ruiter, 21 juli 2017
(beoordeeld met cijfer 10 op Zoover)


“We hebben een geweldige dag gehad aan boord van Stedemaeght. Wat een prachtig schip en vriendelijke bemanning. Voor ons waren alle ingrediënten aanwezig om een onvergetelijke dag te hebben. Goed weer en genoeg wind. Er werd een prima lunch geserveerd. In Hoorn hadden we ruim een uur de tijd om het plaatsje te bekijken, daarna zeilden we terug richting Lelystad. Onderweg terug werd er bittergarnituur rondgedeeld.
We hebben genoten!! Bedankt!"
Mascha Groeneweg, 28 juli 2017
(beoordeeld met 5 van 5 sterren)

“Wat een heerlijke vaart, het was in 1 woord fantastisch. Heel goed verzorgd, nette bediening.
Bedankt!”
Corry de Vries en vriend, 16 juli 2017

Gewoon kort maar krachtig...Wij hebben gisteren een superdag gehad...was fantastisch!!!!”
Mario Seits, 29 mei 2017 (beoordeeld met 5 van 5 sterren)

Gisteren een top-dagje gehad ! Zeiltocht op deze fantastische driemaster Stedemaeght van Lelystad naar Urk en weer terug. Geweldig enthousiaste en aardige bemanning. Zeer genoten ! Een echte aanrader !”  
Jos Kuiper, 6 oktober 2016

Broer en schoonzus 25 jaar getrouwd. Een fantastische dag op dit schip gehad. Gezellige bemanning, heerlijk gegeten aan boord. Samen met ook zon en wind was deze dag echt schitterend. Een echte aanrader"
Jochem Eenkhoorn, 2 oktober 2016

“Het was een geweldige dag met geweldig weer! Lekker warm en toch een lekker windje om te zeilen! Heerlijk"
Geanne de Boer, 24 september 2016

"Was (weer) een fantastische dag, we hebben ervan genoten!!!"
Rene de Regt, 22 september 2016

"Prachtig schip, zeer gastvrij personeel. Al met al een geslaagde dag. Veel wind dus veel wind in de zeilen. "
Rianne Basten, 28 augustus 2016