logo

Bedrijfsfeest op een zeiljacht?

Zeker weten dat de trossen los gaan

Geen omgeving die meer inspiratie oplevert dan een bedrijfsfeest op een enorm zeiljacht. Zeker weten dat dan de trossen los gaan! Geen feest voor u dus in een suf achteraf zaaltje met bier zonder schuim en koude bitterballen in een slapend dorp. Lees hier waarom bedrijfsfeesten op een statige driemaster op het IJsselmeer wél een goed idee zijn.

 Bedrijfsfeest voor uw bemanning

We hoeven de geschiedenis van de vaderlandse zeevaart er niet bij te halen om zeker te weten dat je op een driemaster een uitstekend feestje kunt bouwen. Na een periode van hard werken mogen aan boord dan ook af en toe de trossen flink los. Dus waarom gunt u uw bemanning niet ook een geweldig bedrijfsfeest op het IJsselmeer aan boord van de prachtige Stedemaeght? Op de Stedemaeght zijn wij er altijd klaar voor!

Betoverende dynamiek van bedrijfsfeest op het water

Doorbreek de routine van alledag in uw bedrijf en kies voor uw bedrijfsfeest het ruime sop van het IJsselmeer. Eenmaal los van kantoor en het vaste land ontstaat een nieuwe dynamiek op het water. Stress verdwijnt als sneeuw voor de zon, en het buitenleven aan boord van een reusachtig zeiljacht geeft uw medewerkers nieuwe energie, ze ontspannen, ze krijgen honger en dorst en zin om te zingen. Kortom: ze krijgen zin een fantastisch bedrijfsfeest. Op de Stedemaeght worden de glazen geheven.

Spectaculaire terugblik op een mooie periode

Uw bedrijfsfeest op het water is natuurlijk een spectaculaire terugblik op een periode de mouwen opstropen op kantoor of in de fabriek. Een afgesloten hoofdstuk in uw bedrijfshistorie. Een resultaat dat u graag deelt met uw personeel. Dat mag dan best een spectaculair evenement zijn aan boord van een indrukwekkend zeilschip. Mogelijkheden te over.

Symbool voor uw zakelijke avontuur

Kies bijvoorbeeld voor een intieme setting in alle rust met een presentatie benedendeks, of kies voor een luchtigere setting aan dek, waar de elementen een rol spelen. U mag het hele schip inzetten om er een feestelijke happening van te maken. Maak uw bedrijfsfeest op de Stedemaeght tot symbool van het avontuur dat u als ondernemer ooit bent aangegaan. Passende thema’s in overvloed. Wat dacht u bijvoorbeeld van: ‘goed op koers liggen, het ruime sop kiezen, recht zo die gaat, de trossen los, te water laten, aan het roer staan’. De imposante verschijning van de Stedemaeght vertelt altijd uw verhaal!

Bedrijfsfeest op maat

Zoals eerder gezegd: het schip geeft een andere dynamiek aan elk bedrijfsfeest. U kunt uw feest helemaal op uw persoonlijke wensen afstemmen. Wilt u een groot banket laten inrichten? Alles kan! Van bitterbal tot walking diner en van lunch tot luxe barbecue buffet. Onze hofmeesters en koksmaats staan klaar in onze kombuis om uw bedrijfsfeest tot een culinair feest te maken. Informeer gerust naar de vele mogelijkheden voor uw bedrijfsfeest op zeiljacht de Stedemaeght.

Varen op de Stedemaeght?

Naam 
Telefoon 
E-mail 
Bericht 
Inschrijven nieuwsbrief 
  Ja  
Akkoord privacy policy 
  Ja  
    

Wat klanten zeggen...

"Vandaag een tochtje meegemaakt van Lelystad naar Hoorn en met volle zeilen weer terug. Wat een feest, enthousiast personeel die echt duidelijk houden van hun werk, een prachtig, keurig onderhouden schip en natuurlijk werkte het weer ook heel erg mee. Bovendien een fantastische catering, lekkere lunch en goed drinken! Een aanrader voor iedereen die van varen houdt!!!"
Winfried Noordijk, 8 juli 2018
(beoordeeld met 5 van 5 sterren)

“Wij hadden vrienden uit Duitsland over en wilden hen iets aanbieden, dus de Stedemaeght geboekt voor 4 mensen. Het schip is zeer goed onderhouden, alles piekfijn in orde en de bemanning is in 1 woord fantastisch; geduldig en behulpzaam. Daarbij nog een overheerlijke lunch, in 1 woord geweldig!!!!!!!!!! Wij komen zeker dit jaar nog eens terug. Als voormalig eigenaar van een schip heb ik mij zo welkom gevoeld en alles was meer dan perfect!!!!!!!!!
We hebben genoten!! Bedankt!"
Alie Ruiter, 21 juli 2017
(beoordeeld met cijfer 10 op Zoover)


“We hebben een geweldige dag gehad aan boord van Stedemaeght. Wat een prachtig schip en vriendelijke bemanning. Voor ons waren alle ingrediënten aanwezig om een onvergetelijke dag te hebben. Goed weer en genoeg wind. Er werd een prima lunch geserveerd. In Hoorn hadden we ruim een uur de tijd om het plaatsje te bekijken, daarna zeilden we terug richting Lelystad. Onderweg terug werd er bittergarnituur rondgedeeld.
We hebben genoten!! Bedankt!"
Mascha Groeneweg, 28 juli 2017
(beoordeeld met 5 van 5 sterren)

“Wat een heerlijke vaart, het was in 1 woord fantastisch. Heel goed verzorgd, nette bediening.
Bedankt!”
Corry de Vries en vriend, 16 juli 2017

Gewoon kort maar krachtig...Wij hebben gisteren een superdag gehad...was fantastisch!!!!”
Mario Seits, 29 mei 2017 (beoordeeld met 5 van 5 sterren)

Gisteren een top-dagje gehad ! Zeiltocht op deze fantastische driemaster Stedemaeght van Lelystad naar Urk en weer terug. Geweldig enthousiaste en aardige bemanning. Zeer genoten ! Een echte aanrader !”  
Jos Kuiper, 6 oktober 2016

Broer en schoonzus 25 jaar getrouwd. Een fantastische dag op dit schip gehad. Gezellige bemanning, heerlijk gegeten aan boord. Samen met ook zon en wind was deze dag echt schitterend. Een echte aanrader"
Jochem Eenkhoorn, 2 oktober 2016

“Het was een geweldige dag met geweldig weer! Lekker warm en toch een lekker windje om te zeilen! Heerlijk"
Geanne de Boer, 24 september 2016

"Was (weer) een fantastische dag, we hebben ervan genoten!!!"
Rene de Regt, 22 september 2016

"Prachtig schip, zeer gastvrij personeel. Al met al een geslaagde dag. Veel wind dus veel wind in de zeilen. "
Rianne Basten, 28 augustus 2016