logo

Vergaderen op de Stedemaeght: decor voor succes

Succesvol vergaderen in een inspirerende omgeving

Eindeloos onderuit gezakt naar de volgende spreker luisteren? Of te lang naar het systeemplafond gestaard? Maak een einde aan al die gezapige vergaderingen in armzalige omgevingen. Ga lekker vergaderen op het water van het IJsselmeer op onze prachtige driemaster de Stedemaeght. Zelden vindt u een betere vergaderlocatie dan aan boord van een statig zeiljacht waar de elementen een verfrissende invloed hebben op uw inspiratie. Een vergadering op driemaster de Stedemaeght is altijd een vergadering met resultaat!

Resultaat boeken op een varende locatie

Wie resultaat wil boeken, of serieus de aandacht op zijn bedrijf of product wil vestigen, kiest voor een avontuurlijke vergadering op een zeiljacht. Het geheim van een locatie als driemaster de Stedemaeght is dat iedereen vroeg of laat zijn zakelijke masker overboord gooit. En dat is het geheim van succesvol vergaderen op het water. De wind in de haren, de zon op de kruin, de wapperende zeilen en de heerlijke deining van het IJsselmeer of Markermeer doen wonderen.

Mouwen opstropen

Inspiratievol vergaderen op niveau doet u toch niet meer in een achteraf zaaltje? Daar maakt u een spectaculair evenement van aan boord van een indrukwekkend zeilschip. Mogelijkheden te over. Kies bijvoorbeeld voor een zakelijke setting in alle rust met diverse presentatiemogelijkheden benedendeks, of kies voor een luchtigere setting aan dek, waar de elementen een rol meespelen. Gebruik het hele schip voor workshops en presentaties. Uw bedrijfsevenement als symbool voor het avontuur wat u als ondernemer ooit bent aangegaan.

Omdat vergaderen ook leuk mag zijn!

Waarom zou vergaderen niet leuk zijn? Wij helpen u om er een onvergetelijke bijeenkomst van te maken. Verras uw gezelschap met een ontvangst op de rode loper en verwelkom ze met een welkomstdrankje aan boord van de Stedemaeght. Als iedereen aan boord is, doet u - of de ingehuurde spreekstalmeester - een welkomstwoord op het voorsteven. Hef het glas en proost op een goede vaart en een succesvolle vergadering. Daarna gaan de trossen los, de zeilen worden gehesen en voor u het weet ligt u samen met de Stedemaeght op koers voor een succesvolle vergadering. Als feestelijk slotstuk van uw event geniet iedereen van een heerlijk barbecue buffet en een goede borrel. Totdat de zon achter de horizon verdwijnt.

Varen op de Stedemaeght?

+31

Wat klanten zeggen...

"Voor mijn echtgenoot, die vandaag 50 jaar is geworden wilde ik iets bijzonders doen. Kennissen attendeerden mij op de Stedemaeght. Met ons hele gezin, ouders, broers en zussen, zijn we een dagje gaan zeilen op dit schip. Lelystad-Volendam-Lelystad. Een schot in de roos. Ondanks dat de zon ons in de steek liet, hebben we een geweldige dag gehad. Mede door het vriendelijk en behulpzame personeel onder aanvoering van de fantastische schipper Dennis. 
Stedemaeght bedankt."
Jeannet van der Darren, 22 oktober 2023
(beoordeeld met 5 van 5 sterren)


"Vandaag voor de derde keer weer meegevaren van Lelystad naar Hoorn v.v.. Heen hadden we de wind tegen maar terug onder zeilen. Geweldig wat een belevenis, enthousiast personeel die plezier hebben in hun werk, een prachtig, keurig onderhouden schip. Bovendien een fantastische lunch en lekkere drankjes! Een aanrader voor iedereen die van varen houdt."
Janny en Wim Zuiderdijk, 8 juli 2022
(beoordeeld met 5 van 5 sterren)

“Wij hadden goede vrienden uit Duitsland over en samen iets doen. Dus een arangement op de Stedemaeght geboekt. Het schip is fantastisch, alles piekfijn in orde en de bemanning is vriendelijk, geduldig en behulpzaam. Daarbij nog een overheerlijke lunch, in 1 woord geweldig. Wij komen zeker nog eens terug. Als voormalig scheepseigenaar heb ik mij thuis gevoeld .
We hebben genoten. Bedankt!"
André Heuvelman, 21 juli 2022
(beoordeeld met cijfer 9 op Zoover)


“We hebben een geweldige dag gehad. Wat een prachtig schip en vriendelijke bemanning. Alle ingrediënten waren  aanwezig om een onvergetelijke dag te hebben. Goed weer, genoeg wind en er werd een prima lunch geserveerd. In Hoorn hadden we bijna anderhalf uur de tijd om het plaatsje te bekijken. Daarna zeilden we terug richting Lelystad. Onderweg kwamen de bitterballen en de mini loempias langs.
We hadden een preachtdag. Bedankt"
Pim van Geelen, 28 juli 2022
(beoordeeld met 5 van 5 sterren)

“Wat een heerlijke vaart, het was in 1 woord fantastisch. Heel goed verzorgd, nette bediening.
Bedankt!”
Corry de Vries en vriend, 16 juli 2022

Gewoon kort maar krachtig...Wij hebben gisteren een superdag gehad...was fantastisch!!!!”
Mario Seits, 29 mei 2021 (beoordeeld met 5 van 5 sterren)

Gisteren een top-dagje gehad ! Zeiltocht op deze fantastische driemaster Stedemaeght van Lelystad naar Urk en weer terug. Geweldig enthousiaste en aardige bemanning. Zeer genoten ! Een echte aanrader !”  
Jos Kuiper, 6 oktober 2021

Broer en schoonzus 25 jaar getrouwd. Een fantastische dag op dit schip gehad. Gezellige bemanning, heerlijk gegeten aan boord. Samen met ook zon en wind was deze dag echt schitterend. Een echte aanrader"
Jochem Eenkhoorn, 2 oktober 2021

“Het was een geweldige dag met geweldig weer! Lekker warm en toch een lekker windje om te zeilen! Heerlijk"
Geanne de Boer, 24 september 2021

"Was (weer) een fantastische dag, we hebben ervan genoten!!!"
Rene de Regt, 22 september 2021

"Prachtig schip, zeer gastvrij personeel. Al met al een geslaagde dag. Veel wind dus veel wind in de zeilen. "
Rianne Basten, 28 augustus 2021