logo

5 tips voor de organisatie van een succesvol zakelijk evenement

Organiseer uw bedrijfsevenement op een unieke locatie

Uw bedrijfsevenement is natuurlijk pas echt geslaagd als uw evenement bij uw gasten, medewerkers of partners jaren later nog steeds onderwerp van gesprek is. Het is een hele kunst om dat voor elkaar te krijgen. Een halfbakken georganiseerd evenement is zonde van uw tijd, energie en geld. Hoe organiseert u dus een geslaagd zakelijk evenement? Schakel een kostbaar evenementenbureau in? Of maak gebruik van onze tips voor het organiseren van een geslaagd zakelijk evenement op het water.

Stel een doel voor uw evenement

U wilt iets delen met uw medewerkers of partners? U heeft iets te vieren? Heeft u een belangrijke mededeling? Stel voor uzelf een duidelijk doel van uw evenement en deel die informatie vooraf duidelijk met uw gasten. Is u boodschap inspirerend genoeg? Dan weet u zeker dat uw gasten allemaal naar uw evenement zullen komen.

achterdek400

Zorg voor een inspirerende locatie

Wij weten als geen ander dat de locatie van uw zakelijke evenement van groot belang is voor het slagen daarvan. Niemand zit tegenwoordig nog te wachten op een evenement in een achteraf zaaltje of een mooi opgepoetst bedrijfspand. Kies dus een inspirerende locatie voor uw evenement. Met bijvoorbeeld een bedrijfsevent op de Stedemaeght heeft u natuurlijk de perfecte locatie voor een spraakmakend evenement. Bovendien hebben wij alles aan boord om uw evenement op te tuigen met hapjes en drankjes tot aan complete buffetten en entertainment.

Zorg voor vermaak van uw gasten

Heeft u uw ultieme evenementenlocatie gevonden? Dan is de kans van slagen van uw bedrijfsevenement al heel groot. Zorg er op de uitgekozen locatie voor dat uw gasten zich niet gaan vervelen. Zet de puntjes op de i door te zorgen voor voldoende entertainment gedurende de dag of de avond. En zorg ervoor dat uw boodschap goed over de bühne komt. Huur daarom eventueel een inspirerende spreker in. Een ervaren spreker weet als geen ander hoe hij/zij mensen moet boeien met uw verhaal.

Bouw de spanning naar uw evenement op

Bouw de spanning naar uw evenement op. U kunt uw gasten al weken voorafgaand aan het evenement prikkelen met actuele berichten over uw zakelijke event. Licht dus alvast wat tipjes van de spreekwoordelijke sluier op. En zorg dat daarbij interactie mogelijk is. Uw evenement komt dan al tot leven. Die interactie kunt u via de diverse social media kanalen eenvoudig in gang zetten.

Organiseer uw evenement op De Stedemaeght

Een echt geslaagd evenement organiseert u uiteraard op De Stedemaeght. Op ons prachtige zeilschip hebben wij alle faciliteiten aan boord om uw bedrijfsevenement tot een onvergetelijke happening te maken. Het decor van de Stedemaeght tilt uw bedrijfsevent naar een hoger niveau. De imposante verschijning van het schip, in combinatie met de bijzondere sfeer aan boord en de uitstekende service, geven een extra dimensie aan uw activiteiten.
Informeer gerust naar de mogelijkheden van een geslaagd bedrijfsevenement aan boord van De Stedemaeght.

Varen op de Stedemaeght?

Naam 
Telefoon 
E-mail 
Bericht 
Inschrijven nieuwsbrief 
  Ja  
Akkoord privacy policy 
  Ja  
    

Wat klanten zeggen...

"Vandaag een tochtje meegemaakt van Lelystad naar Hoorn en met volle zeilen weer terug. Wat een feest, enthousiast personeel die echt duidelijk houden van hun werk, een prachtig, keurig onderhouden schip en natuurlijk werkte het weer ook heel erg mee. Bovendien een fantastische catering, lekkere lunch en goed drinken! Een aanrader voor iedereen die van varen houdt!!!"
Winfried Noordijk, 8 juli 2018
(beoordeeld met 5 van 5 sterren)

“Wij hadden vrienden uit Duitsland over en wilden hen iets aanbieden, dus de Stedemaeght geboekt voor 4 mensen. Het schip is zeer goed onderhouden, alles piekfijn in orde en de bemanning is in 1 woord fantastisch; geduldig en behulpzaam. Daarbij nog een overheerlijke lunch, in 1 woord geweldig!!!!!!!!!! Wij komen zeker dit jaar nog eens terug. Als voormalig eigenaar van een schip heb ik mij zo welkom gevoeld en alles was meer dan perfect!!!!!!!!!
We hebben genoten!! Bedankt!"
Alie Ruiter, 21 juli 2017
(beoordeeld met cijfer 10 op Zoover)


“We hebben een geweldige dag gehad aan boord van Stedemaeght. Wat een prachtig schip en vriendelijke bemanning. Voor ons waren alle ingrediënten aanwezig om een onvergetelijke dag te hebben. Goed weer en genoeg wind. Er werd een prima lunch geserveerd. In Hoorn hadden we ruim een uur de tijd om het plaatsje te bekijken, daarna zeilden we terug richting Lelystad. Onderweg terug werd er bittergarnituur rondgedeeld.
We hebben genoten!! Bedankt!"
Mascha Groeneweg, 28 juli 2017
(beoordeeld met 5 van 5 sterren)

“Wat een heerlijke vaart, het was in 1 woord fantastisch. Heel goed verzorgd, nette bediening.
Bedankt!”
Corry de Vries en vriend, 16 juli 2017

Gewoon kort maar krachtig...Wij hebben gisteren een superdag gehad...was fantastisch!!!!”
Mario Seits, 29 mei 2017 (beoordeeld met 5 van 5 sterren)

Gisteren een top-dagje gehad ! Zeiltocht op deze fantastische driemaster Stedemaeght van Lelystad naar Urk en weer terug. Geweldig enthousiaste en aardige bemanning. Zeer genoten ! Een echte aanrader !”  
Jos Kuiper, 6 oktober 2016

Broer en schoonzus 25 jaar getrouwd. Een fantastische dag op dit schip gehad. Gezellige bemanning, heerlijk gegeten aan boord. Samen met ook zon en wind was deze dag echt schitterend. Een echte aanrader"
Jochem Eenkhoorn, 2 oktober 2016

“Het was een geweldige dag met geweldig weer! Lekker warm en toch een lekker windje om te zeilen! Heerlijk"
Geanne de Boer, 24 september 2016

"Was (weer) een fantastische dag, we hebben ervan genoten!!!"
Rene de Regt, 22 september 2016

"Prachtig schip, zeer gastvrij personeel. Al met al een geslaagde dag. Veel wind dus veel wind in de zeilen. "
Rianne Basten, 28 augustus 2016