logo

Vaar mee met SAIL

 

Ook genieten van SAIL 2020 met uw bedrijf?

SAIL is een unieke gebeurtenis die dit jaar voor de 10e keer in Amsterdam zal plaatsvinden van 12 t/m 16 augustus 2020! Speciaal voor deze unieke gelegenheid maakt de Stedemaeght het mogelijk voor bedrijven met minimaal 140 personen om aan boord van de Stedemaeght SAIL 2020 op een unieke manier te ervaren.

 

 

 

Geniet volledig verzorgd van SAIL 2020

Tientallen indrukwekkende Tall Ships liggen in de Oranjehaven (IJ-haven) tijdens SAIL Amsterdam 2020. Honderdduizenden fans lopen enthousiast over de kades. Vele zeilschepen, sloepen en motorboten vormen samen met de Tall Ships een bruisend, kolkend en verbindend evenement. En het mooiste schip van Nederland zorgt ervoor dat u volledig in de watten kunt worden gelegd en onbezorgd zal genieten van het prachtige evenement dat SAIL 2020 is. 
Vaar mee met ons op de Stedemaeght en word onderdeel van deze spectaculaire 10e SAIL. De vaartocht is onvergetelijk en biedt een geweldig zicht op de imposante Tall Ships. Op én rond de schepen zijn diverse demonstraties en activiteiten die u vanaf het water kunt beleven. En natuurlijk is dit alles onder het genot van een hapje en drankje! Lees hier alles over de verschillende arrangementen die mogelijk zijn op ons luxe, tradioneel zeilschip en neem direct contact met ons op voordat alle dagen zijn volgeboekt!

  

Het middagarrangement

Er is een speciaal middagarrangement samengesteld dat ervoor zorgt dat u optimaal en zonder zorgen kunt genieten van SAIL 2020. 
Het programma hieronder is om u een beeld te geven van hoe uw middag er ongeveer uit zal zien:

11:00 uur      U verzamelt u met uw gasten in SAIL Village. Uw gasten checken in bij de speciaal voor uw bedrijf gereserveerde balie. Bij aankomst is er koffie en thee aanwezig en kan het genieten beginnen.
12:00 uur      De kapitein heet u persoonlijk welkom aan boord van de Stedemaeght. Samen met alle officiële SAIL schepen vaart u richting de Tall Ships in de Oranjehaven (IJ-haven). Intussen wordt koffie & thee geserveerd met iets lekkers.
13:00 uur      Tijdens de prachtige tocht geniet u van een heerlijke, uitgebreide lunch. Op het water is het een gezellige drukte van jewelste. ’s Middags worden er nog borrelhapjes geserveerd om ervoor te zorgen dat uw gasten niets te kort komen. Uiteraard vloeit de drank rijkelijk gedurende de hele tocht.
17:00 uur      De kapitein meert af bij SAIL Village en neemt afscheid van u en uw gezelschap. Een onvergetelijke, inspirerende en verbindende ervaring!

Deze hele ervaring is inclusief:

 • Pendelbus Sloterdijk - SAIL terminal
 • Koffie/thee in SAIL terminal
 • Scheepshuur
 • Ontvangst aan boord met koffie/thee en iets lekkers
 • Warm en koud lunchbuffet
 • Middag snack
 • Bier, wijn, fris, koffie, thee
 • Bijdrage aan SAIL Amsterdam

 

Het avondarrangement

Er is een speciaal avondarrangement samengesteld dat ervoor zorgt dat u optimaal en zonder zorgen kunt genieten van SAIL 2020. 
Het programma hieronder is om u een beeld te geven van hoe uw avond er ongeveer uit zal zien:

18:00 uur      U verzamelt u met uw gasten in SAIL Village. Gasten checken in bij de speciaal voor uw bedrijf gereserveerde balie. Bij aankomst is er koffie en thee aanwezig en kan het genieten beginnen.
19:00 uur      De kapitein heet u persoonlijk welkom aan boord van de Stedemaeght. Samen met alle officiële SAIL schepen vaart u richting de Tall Ships in de Oranjehaven (IJ-haven). Intussen wordt een hapje & drankje geserveerd.
19:30 uur      Tijdens de vaartocht geniet u van een uitgebreid warm en koud buffet. Uiteraard vloeit ook de drank rijkelijk gedurende de hele tocht.
23:00 uur      Feest op het water met licht, geluid en schepen vanuit de hele wereld. Laat u verrassen door de spectaculaire afsluiting. Intussen worden er borrelhapjes geserveerd.
00:00 uur      De kapitein meert af bij de SAIL Village en neemt afscheid van u en uw gezelschap. Een onvergetelijke, inspirerende en verbindende ervaring!

Deze hele ervaring is inclusief:

 • Retour pendelbus CS Sloterdijk - SAIL terminal
 • Koffie/thee in SAIL terminal
 • Scheepshuur
 • Ontvangst aan boord met hapje en drankje
 • Warm en koud buffet
 • Late night snack 
 • Bier, wijn, fris, koffie en thee 
 • Bijdrage aan SAIL Amsterdam

 

Meer informatie?

Denkt u dat deze SAIL ervaring precies is waar u naar op zoek bent voor u en al uw (minimaal 140) gasten? Neem dan contact met ons op! Wij informeren u graag over alle mogelijkheden en beschikbaarheden. Contact opnemen kunt u door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., het contactformulier op deze pagina in te vullen of door te bellen naar 085 - 303 5371. Let wel op: de Stedemaeght is nog maar beperkt beschikbaar, dus wacht niet te lang met informeren! 

Varen op de Stedemaeght?

Naam 
Telefoon 
E-mail 
Bericht 
Inschrijven nieuwsbrief 
  Ja  
Akkoord privacy policy 
  Ja  
    

Wat klanten zeggen...

"Vandaag een tochtje meegemaakt van Lelystad naar Hoorn en met volle zeilen weer terug. Wat een feest, enthousiast personeel die echt duidelijk houden van hun werk, een prachtig, keurig onderhouden schip en natuurlijk werkte het weer ook heel erg mee. Bovendien een fantastische catering, lekkere lunch en goed drinken! Een aanrader voor iedereen die van varen houdt!!!"
Winfried Noordijk, 8 juli 2018
(beoordeeld met 5 van 5 sterren)

“Wij hadden vrienden uit Duitsland over en wilden hen iets aanbieden, dus de Stedemaeght geboekt voor 4 mensen. Het schip is zeer goed onderhouden, alles piekfijn in orde en de bemanning is in 1 woord fantastisch; geduldig en behulpzaam. Daarbij nog een overheerlijke lunch, in 1 woord geweldig!!!!!!!!!! Wij komen zeker dit jaar nog eens terug. Als voormalig eigenaar van een schip heb ik mij zo welkom gevoeld en alles was meer dan perfect!!!!!!!!!
We hebben genoten!! Bedankt!"
Alie Ruiter, 21 juli 2017
(beoordeeld met cijfer 10 op Zoover)


“We hebben een geweldige dag gehad aan boord van Stedemaeght. Wat een prachtig schip en vriendelijke bemanning. Voor ons waren alle ingrediënten aanwezig om een onvergetelijke dag te hebben. Goed weer en genoeg wind. Er werd een prima lunch geserveerd. In Hoorn hadden we ruim een uur de tijd om het plaatsje te bekijken, daarna zeilden we terug richting Lelystad. Onderweg terug werd er bittergarnituur rondgedeeld.
We hebben genoten!! Bedankt!"
Mascha Groeneweg, 28 juli 2017
(beoordeeld met 5 van 5 sterren)

“Wat een heerlijke vaart, het was in 1 woord fantastisch. Heel goed verzorgd, nette bediening.
Bedankt!”
Corry de Vries en vriend, 16 juli 2017

Gewoon kort maar krachtig...Wij hebben gisteren een superdag gehad...was fantastisch!!!!”
Mario Seits, 29 mei 2017 (beoordeeld met 5 van 5 sterren)

Gisteren een top-dagje gehad ! Zeiltocht op deze fantastische driemaster Stedemaeght van Lelystad naar Urk en weer terug. Geweldig enthousiaste en aardige bemanning. Zeer genoten ! Een echte aanrader !”  
Jos Kuiper, 6 oktober 2016

Broer en schoonzus 25 jaar getrouwd. Een fantastische dag op dit schip gehad. Gezellige bemanning, heerlijk gegeten aan boord. Samen met ook zon en wind was deze dag echt schitterend. Een echte aanrader"
Jochem Eenkhoorn, 2 oktober 2016

“Het was een geweldige dag met geweldig weer! Lekker warm en toch een lekker windje om te zeilen! Heerlijk"
Geanne de Boer, 24 september 2016

"Was (weer) een fantastische dag, we hebben ervan genoten!!!"
Rene de Regt, 22 september 2016

"Prachtig schip, zeer gastvrij personeel. Al met al een geslaagde dag. Veel wind dus veel wind in de zeilen. "
Rianne Basten, 28 augustus 2016