logo

Beleef SAIL Amsterdam 2025 aan boord van de Stedemaeght

Beleef SAIL Amsterdam 2025 aan boord van de Stedemaeght

Eens in de vijf jaar vindt in Amsterdam een van de grootste maritieme evenementen plaats - SAIL Amsterdam. Ook in 2025 belooft het weer een onvergetelijke ervaring te worden voor liefhebbers van zeilen en geschiedenis. Meer dan 800 schepen zullen deelnemen en we zijn erg blij dat ook de Stedemaeght deel zal uitmaken van dit spektakel.

 

In 1975 werd de eerste editie van SAIL gevierd ter ere van het 700-jarig bestaan van de hoofdstad. Vijftig jaar later - in 2025 - wordt niet alleen het 750e verjaardag van de stad gevierd en 50 jaar SAIL, maar omdat SAIL in 2020 niet kon plaatsvinden, is dit ook de 10e jubileumeditie! U kunt dus uitkijken naar een extra groot feest op het water en op het land!

Mogelijkheden voor bedrijven

Bedrijven hebben de exclusieve mogelijkheid om SAIL Amsterdam aan boord van de Stedemaeght mee te maken. Hiervoor zijn speciale zakelijke arrangementen en kunt u met uw gezelschap het spektakel van dichtbij mee te maken en tegelijkertijd genieten van de unieke ambiance van het schip. Traditiegetrouw starten we met de SAIL-in. Daarna zijn er arrangementen de middag als voor de avond. Daarnaast is er op zondag de speciale SAIL-out. Deze arrangementen zijn incuslief uitgebreide catering, waardoor het een allround leuk evenement wordt voor u, uw collega's en uw zakenrelaties.

Heeft u interesse? Mail ons of laat een bericht achter via het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

En wees er snel bij. Er zijn maar 9 dagdelen mogelijk en de eerste paar dagdelen zijn al geboekt!

Varen op de Stedemaeght?

Naam 
Telefoon 
E-mail 
Bericht 
Inschrijven nieuwsbrief 
  Ja  
Akkoord privacy policy 
  Ja  
    

Wat klanten zeggen...

"Voor mijn echtgenoot, die vandaag 50 jaar is geworden wilde ik iets bijzonders doen. Kennissen attendeerden mij op de Stedemaeght. Met ons hele gezin, ouders, broers en zussen, zijn we een dagje gaan zeilen op dit schip. Lelystad-Volendam-Lelystad. Een schot in de roos. Ondanks dat de zon ons in de steek liet, hebben we een geweldige dag gehad. Mede door het vriendelijk en behulpzame personeel onder aanvoering van de fantastische schipper Dennis. 
Stedemaeght bedankt."
Jeannet van der Darren, 22 oktober 2023
(beoordeeld met 5 van 5 sterren)


"Vandaag voor de derde keer weer meegevaren van Lelystad naar Hoorn v.v.. Heen hadden we de wind tegen maar terug onder zeilen. Geweldig wat een belevenis, enthousiast personeel die plezier hebben in hun werk, een prachtig, keurig onderhouden schip. Bovendien een fantastische lunch en lekkere drankjes! Een aanrader voor iedereen die van varen houdt."
Janny en Wim Zuiderdijk, 8 juli 2022
(beoordeeld met 5 van 5 sterren)

“Wij hadden goede vrienden uit Duitsland over en samen iets doen. Dus een arangement op de Stedemaeght geboekt. Het schip is fantastisch, alles piekfijn in orde en de bemanning is vriendelijk, geduldig en behulpzaam. Daarbij nog een overheerlijke lunch, in 1 woord geweldig. Wij komen zeker nog eens terug. Als voormalig scheepseigenaar heb ik mij thuis gevoeld .
We hebben genoten. Bedankt!"
André Heuvelman, 21 juli 2022
(beoordeeld met cijfer 9 op Zoover)


“We hebben een geweldige dag gehad. Wat een prachtig schip en vriendelijke bemanning. Alle ingrediënten waren  aanwezig om een onvergetelijke dag te hebben. Goed weer, genoeg wind en er werd een prima lunch geserveerd. In Hoorn hadden we bijna anderhalf uur de tijd om het plaatsje te bekijken. Daarna zeilden we terug richting Lelystad. Onderweg kwamen de bitterballen en de mini loempias langs.
We hadden een preachtdag. Bedankt"
Pim van Geelen, 28 juli 2022
(beoordeeld met 5 van 5 sterren)

“Wat een heerlijke vaart, het was in 1 woord fantastisch. Heel goed verzorgd, nette bediening.
Bedankt!”
Corry de Vries en vriend, 16 juli 2022

Gewoon kort maar krachtig...Wij hebben gisteren een superdag gehad...was fantastisch!!!!”
Mario Seits, 29 mei 2021 (beoordeeld met 5 van 5 sterren)

Gisteren een top-dagje gehad ! Zeiltocht op deze fantastische driemaster Stedemaeght van Lelystad naar Urk en weer terug. Geweldig enthousiaste en aardige bemanning. Zeer genoten ! Een echte aanrader !”  
Jos Kuiper, 6 oktober 2021

Broer en schoonzus 25 jaar getrouwd. Een fantastische dag op dit schip gehad. Gezellige bemanning, heerlijk gegeten aan boord. Samen met ook zon en wind was deze dag echt schitterend. Een echte aanrader"
Jochem Eenkhoorn, 2 oktober 2021

“Het was een geweldige dag met geweldig weer! Lekker warm en toch een lekker windje om te zeilen! Heerlijk"
Geanne de Boer, 24 september 2021

"Was (weer) een fantastische dag, we hebben ervan genoten!!!"
Rene de Regt, 22 september 2021

"Prachtig schip, zeer gastvrij personeel. Al met al een geslaagde dag. Veel wind dus veel wind in de zeilen. "
Rianne Basten, 28 augustus 2021