logo

Nieuw: zeilavontuur naar forteiland Pampus

Uniek arrangement: vaar met De Stedemaeght naar het eiland Pampus!

Gaat u mee op een prachtig zeilavontuur op het historische zeilschip De Stedemaeght naar het historische forteiland Pampus! Het wordt een onvergetelijke dag. De zeiltocht staat gepland voor 21 augustus 2019. Wees er snel bij want er zijn nu nog tickets te boeken.

Speciale introductieprijs

Dit bijzondere arrangement kunnen we u aanbieden voor slechts 65 euro. Kinderen 39,-

Dat is inclusief:

  1. Koffie en thee bij ontvangst
  2. Uitgebreid lunchbuffet
  3. Toegang tot het Pampus Forteiland
  4. Borrelgarnituur in de middag

Heerlijk zeilen

Geniet van de wind en de zeilen en van de deining van ons prachtige IJsselmeer. Deze bijzondere zeiltocht op driemaster De Stedemaeght wordt een leuke, leerzame en onvergetelijk dag vol nostalgie en avontuur. Dat moet u beslist meemaken! Leuk voor een dagje met familie en vrienden! Of een verjaardag!

Forteiland Pampus

Wat gaan we doen? Met de historische driemaster De Stedemaeght zeilen we naar historische Pampus, een monumentaal Forteiland voor de kust van Amsterdam met 400 jaar oer-Hollandse geschiedenis en avontuur. Daar kunt u de Pampus Xperience doen: een reis in 40 minuten door 400 jaar geschiedenis! Forteiland Pampus zit vol verhalen, die teruggaan tot de VOC-tijd, toen schepen uit de Oost op weg naar Amsterdam voor Pampus kwamen te liggen. 

Pampus: UNESCO Werelderfgoed

Pampus behoort tot het UNESCO Werelderfgoed en is het officiële bezoekerscentrum van de Stelling van Amsterdam. Op Pampus ziet u hoe Amsterdam door deze 135 kilometer lange lange linie verdedigd werd aan het eind van de 19e eeuw..

Tijdschema van de zeiltocht naar Pampus

Tijdschema van de zeiltocht naar Pampus:

- 9:00 uur: Inschepen aan Steiger 14, achter Amsterdam CS

- 9:30 uur: Afvaart

- 12:00 uur: Aankomst te Pampus

- 13:30 uur: Vertrek

- 17:00 uur Terugkomst in Amsterdam

Gaat u met ons mee op deze fantastische zeiltocht naar het historische forteiland Pampus? Meld u dan aan op de beschikbare data in onze ticketshop op de website. U kunt voor meer informatie over dit arrangement ook  contact met ons opnemen via het contactformulier. 

Varen op de Stedemaeght?

Naam 
Telefoon 
E-mail 
Bericht 
Inschrijven nieuwsbrief 
  Ja  
Akkoord privacy policy 
  Ja  
    

Wat klanten zeggen...

"Vandaag een tochtje meegemaakt van Lelystad naar Hoorn en met volle zeilen weer terug. Wat een feest, enthousiast personeel die echt duidelijk houden van hun werk, een prachtig, keurig onderhouden schip en natuurlijk werkte het weer ook heel erg mee. Bovendien een fantastische catering, lekkere lunch en goed drinken! Een aanrader voor iedereen die van varen houdt!!!"
Winfried Noordijk, 8 juli 2018
(beoordeeld met 5 van 5 sterren)

“Wij hadden vrienden uit Duitsland over en wilden hen iets aanbieden, dus de Stedemaeght geboekt voor 4 mensen. Het schip is zeer goed onderhouden, alles piekfijn in orde en de bemanning is in 1 woord fantastisch; geduldig en behulpzaam. Daarbij nog een overheerlijke lunch, in 1 woord geweldig!!!!!!!!!! Wij komen zeker dit jaar nog eens terug. Als voormalig eigenaar van een schip heb ik mij zo welkom gevoeld en alles was meer dan perfect!!!!!!!!!
We hebben genoten!! Bedankt!"
Alie Ruiter, 21 juli 2017
(beoordeeld met cijfer 10 op Zoover)


“We hebben een geweldige dag gehad aan boord van Stedemaeght. Wat een prachtig schip en vriendelijke bemanning. Voor ons waren alle ingrediënten aanwezig om een onvergetelijke dag te hebben. Goed weer en genoeg wind. Er werd een prima lunch geserveerd. In Hoorn hadden we ruim een uur de tijd om het plaatsje te bekijken, daarna zeilden we terug richting Lelystad. Onderweg terug werd er bittergarnituur rondgedeeld.
We hebben genoten!! Bedankt!"
Mascha Groeneweg, 28 juli 2017
(beoordeeld met 5 van 5 sterren)

“Wat een heerlijke vaart, het was in 1 woord fantastisch. Heel goed verzorgd, nette bediening.
Bedankt!”
Corry de Vries en vriend, 16 juli 2017

Gewoon kort maar krachtig...Wij hebben gisteren een superdag gehad...was fantastisch!!!!”
Mario Seits, 29 mei 2017 (beoordeeld met 5 van 5 sterren)

Gisteren een top-dagje gehad ! Zeiltocht op deze fantastische driemaster Stedemaeght van Lelystad naar Urk en weer terug. Geweldig enthousiaste en aardige bemanning. Zeer genoten ! Een echte aanrader !”  
Jos Kuiper, 6 oktober 2016

Broer en schoonzus 25 jaar getrouwd. Een fantastische dag op dit schip gehad. Gezellige bemanning, heerlijk gegeten aan boord. Samen met ook zon en wind was deze dag echt schitterend. Een echte aanrader"
Jochem Eenkhoorn, 2 oktober 2016

“Het was een geweldige dag met geweldig weer! Lekker warm en toch een lekker windje om te zeilen! Heerlijk"
Geanne de Boer, 24 september 2016

"Was (weer) een fantastische dag, we hebben ervan genoten!!!"
Rene de Regt, 22 september 2016

"Prachtig schip, zeer gastvrij personeel. Al met al een geslaagde dag. Veel wind dus veel wind in de zeilen. "
Rianne Basten, 28 augustus 2016